Tilbake til gamle vaner

Hello my friends! Har nettopp vært TV-slave og sett både premieren av 71 grader nord og Big Brother. Jeg som egentlig aldri ser på TV, kommer til å bli den TV-slaven heretter.. Etter førsteinntrykket av deltagerne i årets Big Brother, tror jeg det kommer til å bli.. spennende! En god blanding av søte, gale og klysete mennesker! 

Sånn ellers kjenner jeg allerede den vonde smaken av hverdagslivet. Idag måtte jeg til og med ty til en powernap, noe jeg egentlig hadde bestemt meg for skulle være slutt på. Man skal da ikke trenge powernap når man er 17 år gammel?! Og la seg “tidlig” dagen før? Energinivået har vært på null i dag, og dette er den første dagen – dette kan virkelig bli spennende. Håper og tror energien min løfter seg når jeg får begynt med treningen igjen. Humøret er stortsett alltid på topp da! 

Det vanlige kostholdet mitt er faktisk også tilbake, så idag har jeg spist mer enn ellers, så satser også på at jeg legger på meg et par kilo. Karen som ikke har sett meg på en måned, sa at jeg så helt jævlig tynn ut i dag.. Men det ordner seg! Spiser alltid mer om vinteren, siden jeg er mye mer hjemme, og er våken mange flere timer i døgnet enn det jeg er i ferien.

16 kommentarer

Siste innlegg