Big Brother premiere i kveld 21:30

Hei! Da var min første skoledag unnagjort, og jeg kjenner det på kroppen allerede. Ikke et godt tegn i allefall! Nå er hverdagen tilbake, og det er både godt og veldig vondt. Akkurat nå savner jeg den følelsen jeg hadde på dette bildet:

Forresten dere, i kveld klokken 21:30 er det premiere på Big Brother på TV2 bliss. Har dere tenkt til å se? Jeg gleder meg til å se hvem årets deltagere er!! Håper det er en god blanding av dumme blondiner med silikonpupper, smartinger, alkiser, klovner, høylytte, oppmerksomhetssyke, egoistiske, rare og spesielle mennesker. Wii!

– Hva ville jeg brukt 1 millioner kroner på (som er premien om man vinner Big Brother)?
– Fornuftig som jeg er, ville jeg ha satt pengene inn på en sparekonto til den dagen jeg virkelig trengte de. Jeg ville ikke sløst de bort på tull og tøys, for det ville jeg angret sterkt på den dagen jeg skal kjøpe meg bolig. Da vil såpass mye penger komme godt med. Men ville nok spandert på meg en bil først 😀 

– Hvem ville du gitt 1 million kroner til, og hvorfor?
– Denne er enkel å svare på – jeg ville fordelt pengene på søskene mine. Rett og slett fordi det er de jeg er mest glad i, og foreldrene mine selvfølgelig, men de har nok penger. 

33 kommentarer

Siste innlegg