Blogglivet ass

Hei!

Beklager for dårlig oppdatering, men har tatt meg en ærlig pause. Godt med noen dager fri hvor blogging ikke opptar hjernen konstant. Har heller ikke tatt noen bilder – har man bloggfri, så har man bloggfri! Kameraet veier forresten sykt mye og tar hele plassen i veska! Helt utrolig tungvint jobb vi har, vi bloggere!

Igår var jeg på Back 2 School! Men har dessverre ikke bilder fra det heller, for turte ikke dra med meg kameraet. Dårlig blogger, i know!


Ole har fått lappen, wiii! Gratulerer Olepusi ♥

Fikk verdens hyggeligste overraskelse i posten idag ♥

Ikke si jeg er dum som legger ut adressen min. Om noen absolutt vil oppsøke meg for å drepe meg kan de bare søke meg opp på gulesider. 


Rart å tenke på at noen bryr seg så mye om meg at de sender meg brev i posten! Tusen takk Veslemøy ♥ Verdens beste lesere!


Nå skal jeg se gårsdagens episode av Fristet, så blogges vi etter det! Noen som forresten melder seg frivillig til å godkjenne alle kommentarene mine? Aff, blogglivet ass!

Må takke for alle stemmer i Define-konkurransen ♥ Men jeg hadde ikke lest reglene grundig nok, og der stod det tydeligvis at man måtte være 18 år for å delta, så da måtte jeg dessverre si ifra om det :/ Regler er dessverre regler! – Og nei, jeg har ikke extensions til dere som påstod det i kommentarfeltet 🙂

70 kommentarer

Siste innlegg