ROMMET MITT

God kveld! Blogglysten er faktisk veldig bra om dagen, bare synd at jeg føler meg helt forjævlig lite bloggete utseendemessig. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg helt ærlig bare drukket, festet, spist på meg litt ekstra mage/lår og hygget meg i det fine været, og det har naturligvis gått utover alt som heter velvære. En blogger bør jo alltid se smashing ut, sant? Jeg er ikke helt der! Etterveksten min ser ut som en hatt på hodet, vippeextensionene mine er long gone, jeg har øyenbryn all over, sprukne negler, sliten hud and the list goes on. På toppen av det hele fikk jeg mensen i dag og det blir jo bare verre og verre med årene(?). 

Denne uken skal jeg ta tak i noen av disse “problemene” mine, og håret er førsteprioritet! Så da lurer jeg på; hvem frisør/frisørsalong er best i Oslo? Stakkars håret mitt, det har ikke blitt farget siden desember og ikke blitt klipt siden påsken, så jeg trenger noen som kan ta seg av det gule Gygrid-håret mitt snarest. 

Jeg har ikke øyet for interiør og den slags, men jeg lovet jo for det om å vise dere soverommet mitt! Jeg klarer å se selv at det sikkert er mye som kunne blitt gjort for og fått det mer personlig og hyggelig, men virkelig, jeg har ikke peiling. Gardinstangen og gardinene hang der fra før av og først vurderte jeg å fjerne det, men da får jeg jo ikke sove om natten!? Haha. Vinduet er så mye penere uten da.. 

VELKOMMEN INN PÅ SOVEROMMET MITT! 

Jeg elsker rommet mitt ♥ Type alt dere ser er fra IKEA. Jeg ankom Oslo med èn koffert, så det bar strake vegen rett på IKEA andre dag. 

 

30 kommentarer

Siste innlegg