Svar på spørsmål

Hadde en liten spørsmålsrunde på fanpagen min på facebook siden jeg kjeder meg og ikke har noe spesielt å blogge om. På fanpagen skriver jeg mye kødd som sikkert noen av dere synes er artig å få med seg, so you know what to do, push the like-button! Så her kommer noen av svarene, resten kan jeg ta i morgen. 

Hva er det første du kommer til å gjøre når du blir 18? – Dra ut på byen og sikkert drikke meg så drita at jeg ligger over doskåla på selveste dagen. Jeg har bursdag på en søndag, så når klokken slår 12 er det rett ut på byen! Therese mener jeg skal leie lokalet og feire bursdagen (siden hun ikke kan bli med ut på byen HAHA), så kaaanskje jeg gjør det, men tviler. 

Hvorfor videoblogger du nesten aldri? – Fordi jeg suger skikkelig på det. Både det å stå foran kameraet og redigering. Sorry! Men skal prøve og “vende” meg til det, øvelse gjør mester. Og så må jeg få noen til å lære meg med iMovie eller hva det heter for noe. 

Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? – Det er faktisk ingen kroppsdeler jeg er 100% fornøyd med – enda. Jeg er perfeksjonist fra helvete når det kommer til min egen kropp. Det er ikke sånn at jeg er misfornøyd altså, for jeg vet at jeg har en ganske slank og trent kropp, men den kan bli mye bedre. Om jeg skal nevne noe, så må det bli rumpa, magen og ryggen. 

Synes du fortsatt det er gøy å blogge? – Det går veldig opp og ned. I dag synes jeg det er gøy, men sikkert ikke i morgen. Haha, skjønner!? 

Favorittparfyme? – Bruker ikke parfyme så ofte, pleier heller å smøre kroppen inn i en body lotion med god lukt. Synes det er mye diggere! Men når jeg bruker litt parfyme, bruker jeg en av disse:

Hvordan har du det? – Takk som spør ♥ Jeg har det helt greit. Jeg har utrolig humørsvingninger hele tiden, ene øyeblikket elsker jeg livet mens i neste vil jeg bare dø. 

Hva er det beste med å blogge? – Alle leserne, tilbakemeldingene, opplevelsene jeg får fra og av bloggen, pengene og sponsorgavene. Der var jeg ærlig! 

Favorittbutikker? – Bik Bok, H&M, Gina Tricot og Zara. De to siste har vi ikke, sucks to be me.

Hvem blogger har du mest kontakt med (utenom Therese)? – Egentlig ingen. Har jo både snakket og møtt mange av toppbloggerne, men ingen jeg har jevnlig kontakt med. 

Hva skjedde mellom deg og Therese da dere ikke var så gode venner?
 – Vi har alltid vært venner, men var en lang periode hvor vi så og si aldri var sammen med hverandre, skle fra hverandre pga ulike venner og sånt. Men jeg visste at det ble å ordne seg 🙂

Hva synes du om Boyfriend den nye sangen til JB? 

DEILIIIIIG! 

34 kommentarer

Siste innlegg