Beste minner fra 2013

♥ Året startet med at jeg ble kjæreste med Vegard, nærmere bestemt 11. januar. Vi hadde kjent hverandre i et par år og holdt på i et par måneder før vi ble sammen, men husker hvor sykt rart og skummelt det var i begynnelsen. Kjæreste liksom. Hadde aldri hatt kjæreste før og husker jeg egentlig ble sykt stressa av tanken. Følte meg litt yolo der og da og tenkte bare på hvordan i helvete dette skulle gå. Det tok litt tid å vende seg til “kjærestetilværelsen” og man må lære seg å tilpasse seg den andre personen. Man har ikke lengre bare seg selv å tenke på og det var helt nytt for meg. Men det har jo gått over all forventning og vi har fått det bare bedre og bedre med tiden. Vi har lært hverandre å kjenne på en helt ny måte og jeg kan være meg selv 100% rundt han. Føles veldig fint!

♥ At jeg bestod teorien for billappen fortjener en egen post. Jeg var så nervøs for å stryke!! Men jeg bestod heldigvis med glans på første forsøk med bare 2 feil! Da så jeg lyset i enden av tunnelen og lappen var ikke langt unna, hurra!

♥ Da var det på tide å begynne og tenke på BIL! Jeg skulle kjøpe min aller første bil og med stor innflytelse fra min storebror endte jeg opp med en BMW 1 serie coupe. Gullet mitt befant seg i Oslo, så da var det bare å fly ned og hente henne hjem. Jeg hadde fått oppkjøringsdato men hadde riktignok ikke tatt lappen enda, så Vegard måtte kjøre hele veien hjem. Jeg var SÅÅÅ sjalu, jeg ville kjøre jeg også, haha! Men det var en fin tur, og sinnsykt deilig følelse å ha kjøpt sin første bil. Jeg har aldri vist dere bilen min før, så ja her er den:


Skal vise dere flere bilder en annen dag, må bare få vasket henne først, hihii.

♥ Noen uker etter bestod jeg oppkjøringen og hadde ENDELIG billappen!!! 16. april 2013 var den store dagen, bare nesten 1 år etter jeg fylte 18 år.. Å få lappen må være den beste følelsen i verden, og i allefall når man har en så deilig bil stående klar for og kjøres. Det var en helt sykt deilig og RAR følelse å sette seg i bilen å kjøre, helt alene, for aller første gang. Skulle være tøff å skru opp anlegget på fullt med bass og hele pakken, men i begynnelsen kunne jeg faktisk ikke høre på høy musikk i bilen, ble så ufokusert og kjørte alt for fort da, haha. Har faktisk ikke tatt bussen en eneste gang etter jeg fikk lappen og trives GODT med det, hihi!

♥ Det neste høydepunktet i 2013 var å dra til Tyrkia med Vegard. Vi var der i to uker og koste oss MAKS! Beste kjæresten, masse sol, varme, god mat, kos og litt alkohol – ikke mer å si om det.

Ser ut til at de beste høydepunktene var på starten av året, for nå kommer jeg ikke på noe mer som er verdt å nevne. Utenom at jeg fikk skoleplass kanskje, det ble jeg veldig glad for. Trykk gjerne på liker-knappen hvis dere likte innlegget, så kanskje jeg lager et om hva jeg ser fram til i 2014 :)

11 kommentarer
  1. haha jeg husker jeg også var sånn når jeg fikk lappen. kunne ikke høre høy musikk for da ble jeg så ukonsentrert. kunne nesten ikke bytte radiokanal en gang for øynene måtte alltid være på veien. Hadde sett for meg hvor enormt befriende det måtte være å ha lappen, men jeg var livredd og tørde ikke å kjøre alene.. mens nå, 8 mnd etterpå føler jeg nesten jeg ikke har gjort annet enn å kjøre :p

  2. det ser ut som dine beste stunder var nesten bare med typen din. har ikke du hatt det koselig med dine venner også?

  3. Fine øyeblikker. 😀 Bilen din var kjempe fiin, blir litt sjalu her jeg sitter! Bestod teorien i forrige måned og har glattkjøring, bykjøring osv igjen før jeg kan få oppkjøring. ;/ Vil ha lappen og bil NÅÅ. 😛

  4. Åh, høres bra ut! Jeg bestod oppkjøringen min for litt over en uke siden og jeg syns det er så deilig å ha lappen selv! Har også en ganske ny og fin bil som bare er min og den følelsen er så deilig 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg