Uggs på byen

Helluhellu! På søndager er det litt ekstra slitsomt å ha en blogg, spesielt hvis man har vært ute dagen før. Heldigvis husket jeg på å ta bilder før jeg ble for beruset. Jeg var i bursdag i går hos Marte som ble 20 år – lucky bitch! Nei NÅ begynner jeg å lengte skikkelig etter å bli 20 år, jeg var såå misunnelig på de jentene i bursdagen som var over 20 og kunne dra på alle andre uteplasser enn Rogers (eneste uteplassen for 18-åringer i Tromsø)…

Koste meg masse på vorset da, og vinen gikk som alltid rett i fletta på meg. Rogers er så sykt harry uansett, så jeg vurderte faktisk et lite øyeblikk om jeg ikke bare skulle bytte ut de skyhøye skoene med uggs, hahaha! Men uggs på byen er vel litt drøyt upassende, selv for Rogers å være, men jeg vedder på at ingen hadde reagert på det uansett. Gårsdagens antrekk:


Topp og skjørt fra Bik Bok.

Vegard er og spiller fotballkamp så jeg vurderte å bruke alenetiden på å lage en videoblogg?? Kanskje begynne og svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden, eller har dere noen andre ønsker?

42 kommentarer

Siste innlegg