It’s more left

Heeei! Gøy at dere likte forrige innlegg! Ironisk nok tenkte jeg faktisk “ågud, for et kjedelig innlegg, skal jeg gidde og publisere det..”.

Da var klessalget unnagjort og omtrent halvparten av klærne er blitt solgt unna! Så sykt DEILIG! Meeen halvparten er igjen, og Marlene foreslo at vi skulle fortsette i morgen. Spent på om det blir å komme noen da? Håper på det! Fortsett mye fint igjen, blant annet en kjempefin Victorias secret bikini som dessverre ikke egner seg for store silikonboobs, på grunn av for mye push up. Midt oppi all denne ryddingen av klær har jeg rett og slett blitt kvalm av å tenke på hvor mye penger alt sammen er verdt. Det ligger flere 10-talls tusen kroner i alle disse klærne jeg prøver å kvitte meg med. Og det verste av alt er at klesskapet mitt fortsatt inneholder en solid mengde med klær. Skal uten tvil roe ned shoppingen framover, dere må bare kjefte på meg hvis det blir for hyppige innkjøps-innlegg her på bloggen, haha!


Fine bikinien min </3


<3

Vi fortsetter altså salget i morgen! :) Adressen er fortsatt Tønsnesveien 15 (Tromsdalen, gult hus), klokken 18:00. Vi tar både kort og kontant ♥

19 kommentarer

Siste innlegg