MAKEUP TABLE

WIHUU! Enja har kjøpt sminkebord! Klart man må ha sminkebord i et jentekollektiv, i hvert fall når to av tre er makeup-artister! Anette og Enja altså, om noen var i tvil om hvem jeg nå sikter til. Jeg derimot leker bare makeup-artist med mitt eget ansikt, og det skal jeg også fortsette med. Makeup-artist/profesjonell eller ikke – sminkebord i stuen er drit nice!  


MAKEUP BORD, SPEIL & LYS FRA IKEA 

Her snakker vi dobbel effekt og bruksområde. Disse lysene funker utmerket både til makeup og foto! What’s not to like? Her KAN det jo faktisk bli en sminkevideo eller to i fremtiden. Det er lov å håpe! 

Enja er altså utdannet makeup-artist, men hun jobber ikke med makeup per dags dato. Det er en hard bransje, spesielt i Norge! Slik jeg har forstått det, må man jobbe mye gratis som nyutdannet. Ingen har da råd til å jobbe gratis! Men skal hun få praktisert utdannelsen sin på hobbybasis, er sminkebord nødvendig å ha i hus. Nå kan Enja øve og sminke meg så mye hun bare orker! Jeg ELSKER å bli sminket og dullet med, så er selvfølgelig super happy med det 😉 I og med at vi har såpass stor leilighet med både stor stue og spisestue, ble sminkebordet plassert i spisestuen. Det passet så godt inn der – praktisk OG utrolig dekorativt. 

Apropo leiligheten.. På tide å vise dere litt mer av den? Det må jeg prøve å få til til helgen. 

CHANEL ROUGE ALLURE 95


Genser fra Junkyard (utsolgt). 

HAR DU SMINKEBORD? 

11 kommentarer

Siste innlegg