“Fyfaen for et bra menneske jeg er”

Tror jeg begynner å bli forkjølet, halsen er sår og nesen bare renner. Mulig jeg må holde meg i ro i dag, men vil ikke, det sugerrr. Har ikke tid til sånt tull. Har ei ganske stor og kjedelig innlevering som må være ferdig i kveld, er heldigvis nesten ferdig da, bare siste finish. Kan for så vidt også begynne og pakke og sortere litt til jeg flytter igjen, bare akkurat 2 uker til idag!! Det går fort, skjer så mye morsomt framover, blant annet feiring av 18-årsdagen til Therese (tipper vi blir å feire den ei hel uke i strekk) og Oslotur helt i slutten av måneden. Gleeedes! Bare fine ting å se fram til :)

Føler meg faktisk så utrolig flink for tiden, sånn generelt og i absolutt ALT;) men spesielt på skolen. Å skryte av seg selv er viktig, og det er jeg flink til :):):) Av og til tenker jeg bare; “Fyfaen for et bra menneske jeg er”


Strevde skikkelig med å få til noen brukbare bilder, tok sikkert 50 stk og disse ble best liksom. På topp 5 over mest slitsomme ting med denne bloggen; Prøve og se pen ut når man egentlig ikke er det. 


Flink skolejente

Fikk en kommentar om jeg hadde blitt så flink å oppdatere fordi jeg må ha råd til å betale husleia. Vel, bloggpengene kommer veldig godt med, men jeg hadde klart meg fint uten dem faktisk. Grunnen til at jeg har fått tilbake blogglysten er fordi jeg har det veldig bra for tiden, faktisk derfor! Når man selv har det bra er det mye mer fristende og dele litt av hverdagen på nett. Og ikke minst pga det fine, nye designet!

44 kommentarer

Siste innlegg