Bitt av treningsbasillen

– Igjen! Jeg er, som veldig mange andre, veldig av og på med treningen. Når jeg først setter i gang klarer jeg ikke å stoppe, vil helst trene hver eneste dag da. Så nå sitter jeg her da, med gangsperre i hver en muskel, og selv om jeg gjerne kunne tatt meg en økt i dag også så må jeg bare legge fra meg den tanken. Om litt skal jeg og Vegard i barnebursdag til Onkelungen hans som blir 3 år, det blir nok kjempetrivelig (og høylytt). I kveld blir det en noe roligere lørsdagskveld enn hva jeg har blitt vant med i det siste. Jeg fyller 20 år på tirsdag, jeg begynner å bli ei gammel kjærring så heretter må man bare samle krefter når man kan 😉

Jeg får en slags rus av å trene og en mestringsfølelse som jeg elsker. For tiden så følger jeg ingen program, jeg bare trener det jeg føler for akkurat den dagen og akkurat nå fungerer det veldig fint. Koser meg bare og har det veldig gøy på trening! Jeg har mest fokus på ben og rumpe for jeg vil ha stooor og spretten rumpe. Det er nå når man begynner å bli ei gammel husmor man merker at rumpa faktisk må jobbes for, flatere rumpe enn jeg har nå har jeg aldri hatt før. Resten av kroppen tar jeg litt sånn “halvveis”. Mage og rygg er jeg også opptatt av, for det er rett og slett veldig viktig. Tror man vil takke seg selv når man blir eldre, for hvor mange eldre er det ikke som plages med dårlig rygg?

Jeg har forresten som mål framover å blogge èn gang for dagen. Prøve på det i allefall! Og ja – skal prøve og ikke blogge kun om trening og treningsklær selv om jeg nok en gang har blitt bitt av treningsbasillen, men litt tror jeg dere liker? I morgen har jeg bestemt meg for å blogge om innkjøpene fra London, bastabom! Men først; Litt nytt i treningsgarderoben som jeg vil vise dere ♥ (til info så har jeg ingen sminke på meg på disse bildene. Føler alltid for å påpeke det for å føle meg selv litt bedre)


Billig og fin treningstopp fra h&m til bare 99 kr og treningstights fra Nike som jeg kjøpte i London. Den er så fin bortsett fra at man får cameltoe i den…..


Kjøpte meg en knæsj grønn jakke fra Norrøna nettopp, og jeg må innrømme at jeg var litt i tvil om jeg skulle gå for grønn eller rosa. Enda litt i tvil men jeg tror faktisk jeg er fornøyd med valget. Grønt er jo litt spenstig da? Liker den i allefall veldig godt og har brukt til og fra trening siden. Jeg kjøpte den på Jobb & fritid men den finnes også på nett her hvis noen vil ha samme (eller i en av de andre fine fargene).


Mitt nye tilskudd på treningsskofronten. Har fått mange komplimenter for disse

26 kommentarer

Siste innlegg