Blondie

God kveld! Da er jeg i Narvik, som jeg regner med dere vet. Beklager dårlig oppdatering, men har faktisk ikke hatt noe datatid før nå! Noe bedre tror jeg ikke det vil bli i helgen heller, for er mye som skjer rundt begravelsen.. Mor skal gravlegges på Nøss, barndomshjemmet hennes, så i morgen skal vi kjøre dit rett etter begravelsen (tar 4 timer å kjøre) i kirka. Så er det selvfølgelig familietid resten av dagen, så drar vi hjem igjen til Tromsø på lørdagen, og det tar 7 timer (!!!) å kjøre hjem derfra – så da skjønner dere at det blir lite datatid. Regner med dere forstår!

I dag har jeg vært sosial med familien, og vært på en liten bytur. Hadde veldig lyst til å shoppe, men klarte faktisk å glemme bankkortet! Det skjer sånn.. aldri! Har det alltid i jakkelomma. Så det ble dårlig med shopping. Kanskje like greit, for var i skikkelig shoppinghumør i dag, og det kunne blitt dyrt! Men hadde litt kontanter da, så fikk kjøpt stripefarge.

Kjøpte denne fra h&M. Har aldri prøvd den før, men synes den tok veldig bra. Håret er enda vått, så gjenstår å se når håret er tørket. 


BLONDIE!!

Gleder meg til å bli blond! Kanskje jeg kommer på 1. plass da ;)

70 kommentarer

Siste innlegg