Tuva som liten jente

HEI og god fredagskveld ♥ Jeg sitter og rydder opp i bildene på Macen min! Har hatt på følelsen lenge av at den vil kollapse helt plutselig en dag, så jeg prøver febrilsk å redde den ved og laste shitloads av bilder over på harddisk. Babyen min fyller snart 5 år og den strever fælt om dagen for å overleve, den puster og peser og henger seg opp flere ganger om dagen. – Men jeg kan ikke klandre den, for som blogger vil jeg tippe at jeg laster opp 50 bilder i snitt om dagen.

Uansett! Før jeg laster over alt på harddisk tenkte jeg det kunne være gøy for dere å se bilder av meg som liten jente? – Eller er det bare jeg som synes det er gøy å se på bilder av meg selv, haha? Det er i hvertfall fint for meg å se tilbake på, for jeg har dessverre alt for få bilder av meg selv fra jeg var 8 år og yngre. Det er litt trist egentlig, skulle ønske jeg hadde litt flere bilder å vise fram til min framtidige barn “av mamma som liten”. Men sånn er det.


En liten samejente?? April 1994 kom denne lille snella til verden, og her kan hun umulig ha fylt 2 år engang?


…Og litt sur


Trengte aldri å gå til frisøren jeg, for den jobben gjorde jeg selv :’)


Finstasen på


Meg og min barndoms-bestevenninne♥


Lille trollet! Kunne man ikke bare vært liten for alltid? Liten og uvitende om alt som heter sorg, ansvar, svik, avgjørelser, penger og kjærlighetssorg.

Jeg har flere bilder, trykk på “liker” om du vil se meg fra min verste fjortisperiode (jeg trodde faktisk ikke at JEG var SÅ fjortis – før jeg så igjen bildene nå nylig haha). Her snakker vi brunkrem og tupering i verdensklasse.

15 kommentarer

Siste innlegg