Lysere hår

Idag har jeg fått mange komplimenter for håret mitt, som selvfølgelig er supergøy! Synes ikke fargene på bildene klarer å rettferdiggjøre det virkelige resultatet, men viser dere selvfølgelig likevel :) 

Jeg elsker det lysere håret mitt – og som sagt leker jeg med tanken på bli enda lysere! Må bare ta det litt gradvis så det ikke blir så ekstremt. Sist jeg farget håret var i mars(!!), så det var ingen tvil om at håret trengte en runde i frisørstolen. Nå har jeg fått en jevnere farge over hele håret, med lyse, fine striper. Flinke Karoline er virkelig å anbefale, hun er en skikkelig perfeksjonist som ikke slipper deg ut av stolen før både du OG hun er fornøyd, haha! Satt til og med en halvtime over stengetid i går. Følte jeg var i trygge hender, og de timene jeg satt i stolen fløy avgårde. Karoline jobber på Hair Shop på Jekta, for å bestille time ring 776 715 50. Vet også at de andre jentene som jobber der er kjempedyktige, har hørt mye skryt fra andre som har vært hos dem! 


Førbilde.. Ettervekst ned til ørene og helt utvasket og trasig farge nederst…


Ble det ikke fint? :) Åå, jeg er så gira! Haha, for meg er dette litt “ekstrem forvandling”! Vil ha mer, tror jeg?? Er redd det plutselig skal bli for mye. Men herregud, det er jo bare HÅR! Håret kan farges brunt igjen anytime hvis jeg skulle mistrives.  

Fikk med meg noen hårprodukter hjem for å pleie håret. Skal bli superflink til det framover, håret fortjener gode produkter ♥ Gleder meg til å teste disse ut, for hvis jeg ikke husker feil sa Karoline at dette er helt nye produkter som er kommet på markedet. Kommer til å skrive om dem etterhvert hva jeg synes 🙂 

Så hva synes dere? Kler jeg lyse striper? Stripe enda mer? :)

48 kommentarer

Siste innlegg