Fin dag

Det har virkelig vært en fin dag i dag! Første som møtte meg da jeg gikk ut døren var en sterk solstråle som traff meg midt i trynet. Da var det rett inn å finne frem solbrillene. Lykke! Sol i ansiktet er et irritasjonsmoment for mange, men jeg setter virkelig pris på det, haha! Håper virkelig finværet fortsetter sånn at vi her i nord også kan få litt glede i hverdagen. Ikke mer enn èn halv time på skolen var ikke helt feil det heller, så jeg og Therese dro rett på Burger Man og spiste frokost/lunsj. Sunne meg spiste helt nydelig kyllingsalat. Faktisk noe av det beste jeg får, ikke fordi det er sunt men fordi det er GODT!

Mmm, skulle ønske jeg hadde kyllingsalat NÅ, men er nok Big One tripple cheese som er det eneste alternativet 🙁

Etter en strekk på sofaen var det spinning på SATS. I motsetning til før, elsker jeg spinning nå! Har funnet ut at jeg ikke likte det nettopp fordi jeg ikke hadde den rette innstillingen. Jeg hadde sett for meg at sykling var kjedelig og for “gamlinger”, og derfor pushet jeg ikke meg selv, og tok det mer som en rolig sykkeltur som om det skulle vært til butikken for å kjøpe is. Men nå pusher jeg meg selv så hardt at svetten renner ned og ødelegger mascaraen min, herlig!


Ny vårjakke fra Vero moda, liiker! Eller det heter vel ikke jakke, hva heter det? Nå skal jeg faktisk bare spise pizza før jeg tar kveld. Skal bli deilig!

Har du hatt en fin dag?
Liker du spinning? 😀

90 kommentarer

Siste innlegg