Mitt absolutt favorittprodukt

Nå skal jeg fortselle dere om mitt absolutt favorittprodukt som jeg er blitt helt avhengig av, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk teste det ut av www.makestyle.no. Glow Brow collection Kit Brown heter det, og i den finner du alt du trenger for å få perfekte bryn! Det er blitt mitt absolutt favorittprodukt da jeg bruker det hver eneste dag, selv om jeg noen dager ikke bruker annen makeup. Men brynene mine må jeg alltid fikse for å føle meg bra, og dette fantastiske settet gjør jobben utrolig enkel, og brynene blir kjempefine! Produktet er sponset, men synes det hadde vært verdt hver eneste krone om jeg hadde kjøpt det med mine egne penger. Har brukt det hver dag i ca. 3 uker, men for det om synes det såvidt at det er brukt.


Som sagt, alt du trenger for å få perfekte bryn! 


Her ser dere effekten av highlighten. Fint å bruke highlight øverst i brynet for å gi et mer åpent blikk!


Her ser dere tydelig forskjell på brynene mine fra det er usminket til sminket. Trenger vel ikke nevne hvilket som er sminket? Helt fantastisk!


Her er begge brynene sminket.

Som sagt, mitt absolutt favorittprodukt som jeg heretter ikke klarer meg uten! Nå er kittet også satt litt ned i pris og koster nå 339,- (før 399,-). Utrolig verdt det, spør du meg! Direktelink finner dere her.

54 kommentarer

Siste innlegg