Mørketid og vinterdepresjon

Jeg ser nesten aldri på TV og kunne nesten ha klart meg uten, men TV må man ha for det om, hvis ikke er man.. unormal? Stua vår er så bred at sofaen og TVen står så langt fra hverandre, så vi var nødt til å ha en større TV fant vi ut, så da vi kjøpte en 60 tommer på Expert til kun 9000 kr. Har ikke så mye peiling på TV, men tror det er billig for en så stor en. Fikk den levert på døra i dag siden TVen vi kjøpte på torsdag var knust. Veldig deilig, den tar seg bra ut og fylte stua mer opp. 

Ellers hadde jeg norsktentamen i dag, som jeg følte gikk veldig bra. Skrev en tekst hvor jeg drøftet hva et skjønnhetsideal er, som jeg synes var ganske lett siden jeg har mange synspunkter angående nettopp det. Teksten handlet i stor grad om selvtillit, siden jeg mener skjønnhetsideal og selvtillit går under samme kategori. Ganske fornøyd med teksten, så tenkte kanskje å poste den på bloggen. Var tidlig ferdig på skolen og dro innom SATS for å snakke med senterlederen, også fikk “jobbuniformen”. 


Kledde meg bra den der ja

Rundt 2-tiden er det allerede mørkt ute, og da er jeg vanligvis ikke ferdig på skolen en gang. Er så utrolig vanskelig å få til gode bilder når det er så mørkt hele tiden, og det plager meg veldig. Vet flere bloggere har blogget om akkurat dette, men blogglysten blir litt mindre når man ikke har muligheten til å ta fine, lyse bilder utendørs. Hadde det ikke vært for treningen hadde jeg nok bare ligget inne på sofaen dagen lang. Vil påstå at treningen er det eneste som får meg til å ville stå opp. Mørketiden, som vi har her i Nord-Norge, er og vil alltid være tung. Kjenner det så godt på kroppen. Flyyyytte snart eller? JA! Eller kanskje en sydentur? Har skole.. Åååååhhh!


Ja takk til slike lyse bilder 🙁


Nei, nå blir det trening og litt solarium på meg. Å være bleik som snøen gjør det bare vondt verre. 

63 kommentarer

Siste innlegg