Vaskekjærringa mi

God kveld! Har vært en lang, men fin og spennende dag. Min første jobbdag på SATS i dag, gikk veldig fint selv om jeg var såå trøtt, la meg jo alt for sent i går. Men det kunne jeg jo ikke vise, måtte jo se opplagt og hyggelig ut. Synes det er veldig gøy å jobbe med kundeservice, er veldig glad i å hjelpe mennesker. Gleder meg bare til å lære alt, sånn at jeg slipper å si sånn “Beklager, men jeg er helt ny og under opplæring, bare vent et lite øyeblikk så kan hun hjelpe deg” – når det er noe jeg ikke vet hvordan gjøres. Klarte meg ganske bra synes jeg da, før jeg kom hjem og stupte vannrett i senga. Sov et par timer, og etter det har jeg og Therese vasket nesten hele leiligheten. Av og til har vi en skikkelig vaskedag, sånn som i dag.

Nå mangler bare rommet mitt og litt småting her og der, så ser alt helt strååålende ut :) Kanskje jeg finner noen klær jeg kan gi som premie i konkurranse/selge på bloggen. Vet jeg har en veldig fin kjole som er litt for liten over puppene, som jeg kan gi bort til en av dere som en gave for at dere er så snille med meg i kommentarfeltet for tiden ♥


Juhuuu vasking er så gøy 


Var på tide at hun der gjorde litt nytte av seg. Sexy housewife, som forresten reiser til syden på fredag. Litt sjalu!!! 

44 kommentarer

Siste innlegg