FEIRER MEG SELV I KVELD

Heeii mine kjære blogglesere ♥ Litt av hvert har skjedd siden sist. Eller, to store ting har skjedd siden sist; Første eksamen er overstått og i går hadde jeg BURSDAG! 22 år er jeg visst allerede blitt, og det føles så gammelt. Det begynner å bli noen år siden jeg kunne unnskylde meg med at “jeg er jo bare en ung, dum og uerfaren tenåring”, når jeg gjør dumme valg 😉 Begynner å bli seriøse greier nå, nå som jeg plutselig er “voksen”, gitt. 

Jeg fikk verdens kuleste sykkel i bursdagsgave hos Vegard! Den er så kul at jeg er livredd noen skal stjele den når den står utenfor, selv om den selvfølgelig står låst haha. Jeg skal selvfølgelig vise dere sykkelen min senere! I kveld har jeg invitert rundt 15 venner over hit på vorsspiel for å feire bursdagen min, før vi tar turen videre ut på Studio. Jeg gleder meg utrolig mye, for jeg har ikke feiret bursdagen min på veldig mange år. Kan faktisk ikke huske sist bursdag jeg feiret. Da er det virkelig på tide å sette litt stas på seg selv! 

I utgangspunktet hadde jeg ikke tenkt å ha på denne kjolen, men hey – den er jo sykt kul? Kanskje det blir denne likevel. Heiv den i grunn bare over meg da jeg stod opp i dag, så lettvint å hive over seg. Kjøpte den på BikBok her om dagen. Står perfekt i stil til den nye sykkelen min gjør den òg, hehe. Nå må jeg hive meg rundt å rydde og klargjøre meg selv og leiligheten til feeest i kveld, vi blogges plutselig ♥

Sko // her

 

17 kommentarer

Siste innlegg