Oldie but goldie

Hei du ♥ Jeg jobber med innlegget om hvordan man skal takle et avstandsforhold, som mange av dere ønsket. Jeg ser at det fort ble ganske så personlig, noe jeg i utgangspunktet ikke hadde tenkt at det skulle bli, men jeg vet jo også at personlig er det som interesserer. Må tenke litt på hva som blir best.

Har allerede sittet i flere timer for å komme meg gjennom alle bildene på Macen, og jeg er langt ifra ferdig – i det minste et greit tidsfordriv til den lange kjøreturen hjemover i morgen. 30 TUSEN bilder hadde jeg liggende på den stakkars Macen!!! Vel, innstillingene på iPhoto har gjort det slik at absolutt alt er blitt sikkerhetskopiert, som vil si at bilder jeg trodde var slettet for flere år siden fortsatt lå der. Det er ikke rart at Macen har ropt etter hjelpt.

Så, er dere klar for en liten throwback?


Oldie but goldie ♥ Minner

Et lite dryss med bilder som er 3-5 år gamle, ca. Det er vel naturlig å forandre seg i løpet av så mange år, men skuffende nok synes jeg ikke at jeg har det – så veldig i allefall. Håret er blitt lysere og kanskje et litt mer voksent ansikt håper jeg? Jeg har alltid vært veldig “lik meg selv”. Therese og jeg følte oss helt uslåelige på den tiden, man kan vel kalle det for vår storhetstid på bloggfronten. Jeg hadde hele tiden mye penger, shoppet, spiste ute og festet hele tiden. Hva skjedde, hehee.. Lik gjerne innlegget hvis du vil se flere gamle bilder  

4 kommentarer

Siste innlegg