Delvis flyttet

Puuhh! Nå kan jeg endelig senke skuldrene for en liten stund. Jeg har SOMMERFERIE!!

Et veldig lite gjennomtenkt blogginnlegg men jeg er nødt til å skrive litt. Plutselig kom lillesøsteren min på besøk i helgen, litt uventet – i tillegg til at Vegard kom på helgebesøk. Jeg har fartet rundt for å “tilfredsstille” begge to, så jeg har aldri fått satt meg ordentlig ned med Macen for å oppdatere dere. Jeg er avhengig av ro rundt meg når jeg skal blogge. Men, nå er jeg kommet meg til Trondheim! Jeg har prøvd å presse så mye som overhodet mulig av livet mitt inn i to kofferter og en bag, så nå er jeg sånn delvis flyttet hit. Det fine med å flytte et at man får ryddet opp i klær og ting, så jeg har allerede fylt opp tre søppelsekker med klær som står i boden klar for klessalget som jeg, Anna, Erica og Aurora skal ha mot slutten av sommeren – og MYE mer blir det.

Denne gangen skal jeg være i Trondheim til rundt 1. juli før det blir en tur hjem til Tromsø igjen. Jeg for min del kunne godt tenkt meg og tilbringt mest tid i Trondheim i sommer, men jeg orker jo ikke å være alene her heller å vimse rundt. Vegard har sommerjobb i Tromsø og vil selvfølgelig også være med familien sin når han har ferie.

Selv om det er sommer, jeg har ferie, ingen jobb og alt føles litt YOLO akkurat nå, så stresser jeg som alltid litt innerst inne. Sist gang jeg var i Trondheim fikk jeg ikke gjort noe som helst – så denne gangen må jeg bruke tiden godt å få levert noen jobbsøknader. Utgiftene blir litt større heretter og jeg har ikke råd til å gå flere måneder uten inntekt. Det ordner seg helt sikkert, men greit med litt forutsigbarhet!


Håper alle dere har det fint <3

17 kommentarer

Siste innlegg