Skjønnhetssalongen

Heihei! Mange av dere lurte på om Aslak Rogne (som har laget det nye designet mitt) lager design gratis, eller om han tar betalt. Han lager ikke gratis, men prisen varierer mellom 100-250 kr, alt ettersom hvor komplisert designet blir (antall applikasjoner i header og sidemeny osv.). Jeg fikk det gratis da, men jeg ville faktisk lett betalt en sum for å få et så fint design. Absolutt verdt det! Aslak er utrolig flink, han kan fikse det meste. Alt fra meny til musikkspiller i headeren. Kun fantasien som setter grenser! Kontakt han på: [email protected]

I kveld har jeg vært hos Therese, sammen med Katrine og Charlotte. Therese har fått sponset keratinfester fra Rapunzel, tror jeg det var. Det er i alle fall det vi har gjort i kveld, festet keratinfester i håret til Therese. Så at moment så har hun hår HELT ned til rumpa!! Men det skal jo selvfølgelig klippes kortere i morgen, etter at hun har fått festet ferdig resten. Jeg fikk ikke lov til å legge ut bilde, for foreløpig så ser det faktisk helt jævlig.

Vi bestemte oss for å feste noen i håret til Charlotte også!!

Og slik ble det..

Nydelig, eller hva?


Klippe, klippe,klippe..

Resultat:

Synes det ble ganske kult! Håret ser ganske grått ut her på bildet, men det ser mye freshere ut i virkeligheten. Håret vil etterhvert legge seg skikkelig, og bli mer naturlig. Og ja, Charlotte har dessverre slettet bloggen sin.. MEN hun har planer om å lage seg ny 😀 Jippiii!

64 kommentarer

Siste innlegg