FALL CMP – bli med!

I kveld har jeg, Therese og Charlotte vært på Hip Hop konsert på tvibit, arrangert av ungdom mot narkotika. Kjempe bra arrangement med mange engasjerte folk, og ikke minst – masse bra musikk. Vi fikk dessverre ikke med oss alle artistene, for vi kom litt for seint som alltid. Vi snakket med artistene og lederne etter konserten, og de ville ha oss med på camp i Trondheim 5-7. november. Synes det virket ganske kult, så jeg og Therese vurderer sterkt å bli med! Så det hadde vært drit kult om dere lesere som bor i Trondheim eller har mulighet til å komme dit, også joiner! 😀
Pontus og Marius, to av artistene. 


Sang av Marius i svart genser:

Mar10 – Jeg Beklager

Sang av Pontus:

Proofy-G – Spörsmål
 
Info om campen hentet fra hjemmesiden:

UMN-turneen starter snart opp i Alta og beveger seg nedover. Det kommer til å bli helt fantastisk, og hvis du har spørsmål om den, eller kanskje har lyst til å bli med – da bør du kontakte turné-ansvarlig Marius på marius[a]umn.no!

Turneen vil ende opp i Trondheim, og fra den 5. til den 7. november vil det arrangeres FALL CMP! Da vil du få treffe alle de kule folka igjen, du vil få lære masse nytt og du vil få oppleve fetekonserter og show!

Vi begynner med full kursdag for alle på fredag fra klokken 12.00, på lørdag blir det arrangement og stand på Trondheim torg. Og dere – ikke book hjemreise før etter klokken 14.00 på søndag; det skjer mye da også.

Er det helt umulig å delta på kursdagen på fredag, så kan du selvfølgelig komme på ettermiddagen/kvelden.. vanskelige er vi ikke.

Som tradisjon tro bor vi på en skole, deltager avgiften er kr 150; det dekker overnatting, aktiviteter og mat hele helgen:)

Følg med på gruppa “UMN FALL CMP`Trondheim” på Facebook!

Være med??

54 kommentarer

Siste innlegg