Whopped

Hollaa! Vet ikke hvor mye dere morer dere med å lese om meg og hva jeg gjør, men jeg vil anta svært lite, ettersom dette ikke er min blogg. Men Jeg morer meg svært mye med å skrive om meg selv og å legge ut #selfies som man kaller det om dagene, so why the hell not. (Egentlig ikke.) Man blogger jo for å tilfredsstille seg selv, eller har jeg det backwards?!

Vil jo ikke benytte denne muligheten med å skrive om Tuva, henne har dere hørt nok om.. For now. Hun er rett rundt hjørnet fra Harstad nå, så ingen vits i å bli for begeistret over meg. Hun gleder seg veeldig til å komme tilbake til sivilisasjon og wifi-tilgang aKa ya bitches! 

Jeg la meg ikke før klokken 6(?) i natt, og sto opp klokken 12! Det kaller jeg framskritt! Det er en god unnskyldning at det er sommer. Men hvilken unnskyldning skal jeg bruke når høsten kommer… Mørketid!! (I) Ja, døgnrytmen ligger i familien. Jeg ble selvfølgelig vekt fordi jeg måtte gå tur med bikkja og på polet. Det kjentes ut som jeg hadde den verste hangoveren fra dagen før. Og jeg var ikke ute! Men må nok få et par timer til på øyet, eller så kommer jeg til å gå på en smell i natt når jeg skal på bygdefest. Beautysleep er viktig, kanskje derfor jeg alltid ser så jævlig ut.

 


Chico liker ikke å få blits i øynene, da blir han pissed off og gjemmer seg i morgenkåpa. Han sover like mye som meg!

Jeg og min kjæreste William, er flyttet hjem til hans mor på Skjervøy. Det er det smarteste vi kunne gjort. Bare vi hadde gjort det for ett år siden! Før vi brukte usaklig mye penger på husleie som man bare vinker ha det til. Her skal vi stifte familie, gifte oss og kjøpe hus. Alt vi trenger er hverandre!

Kødda! Vi skal fullføre skolen en gang for alle. Det begynner kanskje å bli på tide å ta livet litt seriøst… I alle fall i ett par år fremover. Jeg skal gå påbygging og han skal fullføre studiespes. Og nå som vi bor hjemme hos mor, blir det ikke “bare 10 minutter til” på morgenen. We’re gettin whopped into shape! Hun er ikke lett, og det er akkurat det vi trenger. Deretter står kursen for ut i verden. Norge er en liten drittplass. Håper Erna vinner valget forresten! Men det er en annen historie.
 

Selvfølgelig har jeg en liten treat med #selfies til dere. Ikke studer mine imperfections eller få kink i nakken. It’s up to you. 


Jaa, så søte vi eer.

Jeg vet jeg er blitt skinny bitch etter ett år hvor jeg bare har råd til husleie, so haters shut the fuck up. Nå er jeg hjemme hos mor og myggstikkene er allerede blitt til vepsestikk :O

 

Vet ikke hvor nyttig og interessant dere finner dette innlegget, men det er jo trossalt det rosabloggere handler om.

 

Middagslur nå! 

Vi snakkes! Kanskje.

 

24 kommentarer

Siste innlegg