Whopped

Hollaa! Vet ikke hvor mye dere morer dere med å lese om meg og hva jeg gjør, men jeg vil anta svært lite, ettersom dette ikke er min blogg. Men Jeg morer meg svært mye med å skrive om meg selv og å legge ut #selfies som man kaller det om dagene, so why the hell not. (Egentlig ikke.) Man blogger jo for å tilfredsstille seg selv, eller har jeg det backwards?!

Vil jo ikke benytte denne muligheten med å skrive om Tuva, henne har dere hørt nok om.. For now. Hun er rett rundt hjørnet fra Harstad nå, så ingen vits i å bli for begeistret over meg. Hun gleder seg veeldig til å komme tilbake til sivilisasjon og wifi-tilgang aKa ya bitches! 

Jeg la meg ikke før klokken 6(?) i natt, og sto opp klokken 12! Det kaller jeg framskritt! Det er en god unnskyldning at det er sommer. Men hvilken unnskyldning skal jeg bruke når høsten kommer… Mørketid!! (I) Ja, døgnrytmen ligger i familien. Jeg ble selvfølgelig vekt fordi jeg måtte gå tur med bikkja og på polet. Det kjentes ut som jeg hadde den verste hangoveren fra dagen før. Og jeg var ikke ute! Men må nok få et par timer til på øyet, eller så kommer jeg til å gå på en smell i natt når jeg skal på bygdefest. Beautysleep er viktig, kanskje derfor jeg alltid ser så jævlig ut.

 


Chico liker ikke å få blits i øynene, da blir han pissed off og gjemmer seg i morgenkåpa. Han sover like mye som meg!

Jeg og min kjæreste William, er flyttet hjem til hans mor på Skjervøy. Det er det smarteste vi kunne gjort. Bare vi hadde gjort det for ett år siden! Før vi brukte usaklig mye penger på husleie som man bare vinker ha det til. Her skal vi stifte familie, gifte oss og kjøpe hus. Alt vi trenger er hverandre!

Kødda! Vi skal fullføre skolen en gang for alle. Det begynner kanskje å bli på tide å ta livet litt seriøst… I alle fall i ett par år fremover. Jeg skal gå påbygging og han skal fullføre studiespes. Og nå som vi bor hjemme hos mor, blir det ikke “bare 10 minutter til” på morgenen. We’re gettin whopped into shape! Hun er ikke lett, og det er akkurat det vi trenger. Deretter står kursen for ut i verden. Norge er en liten drittplass. Håper Erna vinner valget forresten! Men det er en annen historie.
 

Selvfølgelig har jeg en liten treat med #selfies til dere. Ikke studer mine imperfections eller få kink i nakken. It’s up to you. 


Jaa, så søte vi eer.

Jeg vet jeg er blitt skinny bitch etter ett år hvor jeg bare har råd til husleie, so haters shut the fuck up. Nå er jeg hjemme hos mor og myggstikkene er allerede blitt til vepsestikk :O

 

Vet ikke hvor nyttig og interessant dere finner dette innlegget, men det er jo trossalt det rosabloggere handler om.

 

Middagslur nå! 

Vi snakkes! Kanskje.

 

24 kommentarer
    1. elsker bloggen din!
      når du var i tyrkia i sommer med kjæresten din hvilket hotell lå dere på og hvilket etasje og rom
      kanskje vi var på samme hotell og kanskje i rom og etasje

    2. Du er vakker, Karen! Og waaay bedre enn Tuva til å være useriøs, morsom og kul. (Sorry, Tuva! Men det er sant).
      I digg you!

    3. Glad for at Tuva har bloggen, og ikke du. Greit å være seg selv, men “skrivestilen” din egner seg ikke for blogg.

    4. Hei. Leste denne bloggen for noen dager side n og begynte å tenke på blogginnlegget. Måtte gå til min bloglovin og lete hvor d var jeg hadde lest dette. Var d voe, Kristine tcmn eller noen av de andre toppbloggerne, men d va altså Tuva sin blogg. Vet ikke hvem du er, men jeg elsket skrivestilen din. Helt seriøst, du er virkelig artig å lese. Ihvertfall for en tredveåring som meg med skikkelig herli humor, sånn som deg. Leser masse blogger bare for å vite hva som skjer. Dette er noe av det beste jeg noensinne har lest av en blogger. Jeg skulle ønske du, who ever u are, hadde skrevet egen blogg. Jeg aner ikke hvem Tuva er, har bare lagt ho til da ho e en av toppbloggerne. Så svar gjerne her om du har egen blogg.

    5. Hvorfor er du på topplista??? du blogger nesten ikke og har lite kommentarer. ? Det må være sykt mange som bare innom bloggen din?? noe som ikke stemmer her!

    6. Det er så rått at du flytter til Skjervøy! Jeg bor der, hadde elsket å sett deg i værret altså det er det vi kaller “byen” bare det at det 100 ganga mindre, heh. btw du er så peen<3 skal komme bort og hilse visst jeg ser deg 🙂

    7. e ikke han chico til salgs?så den på finn,(hvis det er den da)og er veldig intrisert i å kjøpe den,har sendt e-post til den som sto på finn siden,om pris osv,men får ikke svar,har ventet i 1 uke på svar nå,

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg