Answers

Savner du å bo med Therese?
Jeg savner ikke leiligheten vi bodde i, men jeg savner Therese. Vi har ikke hatt så veldig mye kontakt siden vi flyttet fra hverandre, men det skyldes nok at vi begge har fått oss kjærester – selv om det ikke burde være en unnskyldning. Det blir fort sånn når man er nyforelsket, men jeg er ikke akkurat nyforelsket lengre, så vi må bare skjerpe oss. Vi er ganske late begge to! Sett bort ifra at vi er late, så passet vi veldig godt som samboere. Det ble mye festing som vi begge elsket, men det forandret seg litt etterhvert i og med at vi fikk oss kjærester. Det hadde ikke passet for oss å bo sammen nå, for naturligvis bor Therese så og si sammen med Marius, og jeg skal flytte inn med Vegard etterhvert. Vi er blitt så voksne :’) 

Du ser veldig bra ut:) Men så ut som du var blitt veldig tynn? Men på en fin måte da, men kunne du skrevet et innlegg om trening osv om deg?
Takk for det! Jeg var veldig fokusert på treningen, men så ble jeg plutselig sammen med Vegard og da mistet jeg helt fokus, haha! Så nei, jeg trener dessverre ingenting for tiden. Jeg er en del tynnere nå og det er nettopp fordi jeg nesten ikke har noen muskler igjen. Synes ikke jeg er FOR tynn, men rumpa mi er blitt like flat som Danmark og det er ikke bra. Har faktisk gått ned 6-7 kg siden jeg var aktiv med styrketreningen, og har store planer om å begynne og bygge opp kroppen litt igjen. 

Hvor skal du flytte når du flytter ut igjen?
Jeg og Vegard skal flytte inn i leiligheten hans. Gleder meg veldig til å få mitt eget hjem igjen!! 

Har du lyst til å gå barn?
Ja! I hodet mitt ser jeg for meg at jeg har fødd tre barn innen jeg er ca. 32 år!

Er forholdet mellom deg og Vegard alltid perfekt?
Hva er et perfekt forhold egentlig? Jeg har aldri hatt det bedre og han er virkelig helt fantastisk. Trives veldig godt med å ha kjæreste ♥

Kunne du tenkt deg og vært med på paradise hotel eller charterfeber?
Nei og nei. Hadde du spurt meg for to år siden så hadde svaret vært ja. Fikk tilbud om å være med på årets Charterfeber og jeg var ikke i nærheten av å takke ja til det generøse tilbudet. Og veldig glad er jeg for det i ettertid! Verken Therese, Ida eller Rannveig har fått særlig positiv oppmerksomhet rundt det. Jeg vet at et slikt elendig program kun er ute etter å skape “god” TV, så det overrasker meg ikke hvordan ting er blitt klippet og vinklet om. 

Har du fullført skolen?
Går siste året nå, allmenn påbygg. Sykt tungt og sykt kjedelig!

Jobber du nå?
Nei.. 

Har du tatt noen operasjoner siden sist? 
Nei, og det blir ingen flere i nærmeste framtid! Har vel og merke aldri angret på at jeg tok silikon. 

– Noe mer dere lurer på? 
:)   

27 kommentarer

Siste innlegg