Innkjøp fra Oslo

Heii! Utrolig deilig å komme hjem igjen, i allefall når man har verdens fineste kjæreste som venter på deg hjemme. Denne helga skal jeg bare slappe av, med masse kjærestekos ♥ Vi har planlagt at vi skal dra å spille biljard faktisk, det har vi aldri gjort før sammen. Blir fort sånn at man ikke gidder å finne på så mye, utenom det vanlige som å spise, kose og se på TV. Det er så fint at Vegard er så inkluderende når det kommer til bloggen; tar bilder av meg, stiller gjerne opp på bilder selv, kommer med forslag om hva jeg kan blogge om osv. Når vi fant ut at vi skulle spille biljard, så han bare; “det kan du jo blogge om!”. Haha, så søt!

Vi hadde noen timer på oss for å se i butikker før vi reiste hjem, så jeg fant et par plagg jeg måtte ha med meg hjem. Veldig fornøyd med jakken, den er så FIN♥ Ikke helt passende til årsstiden, men jeg skal nok få brukt den uansett ;)


Fra Zara


Deilig cardigan fra Bik Bok


Lip pencil fra Mac. Det begynner å nærme seg ett år siden jeg sist tok restylane i leppene mine, så alt er borte nå. Frister litt å fylle på igjen, men jeg skal heller prøve meg fram med litt sminke først på leppene. Man blir så farlig avhengig av restylane når man først begynner, og det er en alt for dyr avhengighet! 

Var ikke jakken fin? :) 

27 kommentarer

Siste innlegg