Gleder meg til å flytteeee…

Aff, nå er jeg sliten etter atter en lang og tung dag. Skal bli godt med helg nå, kjenner jeg. Skal på hytta denne helga også, hvor vi skal ha “innflytningsfest” med alle de nærmeste i familien. Det kan jo bli spennende, ender vel opp med at vi må sove oppå hverandre. Men blir sikkert ei koselig helg på hytta med alle sammen, og jeg tror vi har fikset nett der nå så da er i hvertfall jeg glad, hehe 😀

Dagen i dag har vært med på å minne meg på hvor mye jeg gleder meg til at jeg og Therese skal flytte til Gran Canaria høsten 2012. Drømmer meg bort i flytteplanene våre hver dag, men i dag har været vært så jævlig surt at jeg får lyst til å pakke tingene mine med en gang å reise avgårde. Men må nok vente til både jeg og Therese er blitt 18 år..

MASSE snø og MASSE sørpe på veiene.


Ja, her ser dere resultatet av uggsene mine etter en spasertur fra busstoppet og hjem. Lover dere, fisker kunne levd i skoene mine, SÅ mye vann var det i de.


Jakken er fremdeles fra Vero Moda.

Nå passer jeg lille Michelle pia, som jeg er “tante” til. Eller “stetante”, men er jo tante da. Lille luringen er så utspekulert vet dere, hun bare “æ har ikke spist kveldsmat, æ har bare spist kake”. Så da ga jeg henne selvfølgelig kveldsmat, men da jeg snakket med søstra mi på telefon etter viste det seg selvfølgelig at det bare var tull. Haha, sikkert mange som kjenner seg igjen i den der fra vi selv var små å ville være lengst mulig våken 😀


Jeg bare “Michelle, vær alvorlig!” HAHA.

Nå skal jeg svare og godkjenne kommentarer, så skal jeg sooove. Forresten, tusen takk for så mange fine kommentarer, dere er så snille. Får alt for mange fine komplimenter ♥ I morgen skal jeg vise dere et par innkjøp jeg gjorde i dag. Over og ut, tut tut!

53 kommentarer

Siste innlegg