Treningen har “reddet” livet mitt

Haha, overskriften høres ganske drastisk ut, men det er helt sant. Før var jeg hele tiden trett, slapp og gadd rett og slett ikke gjøre noe, verken på skolen eller hjemme. Følte jeg bare råtnet opp i min egen gørr. Livet mitt har nemlig fått en drastisk endring de siste ukene, i en veldig positiv retning! Før satt jeg våken til langt på natt hver eneste natt, som selvfølgelig resulterte i at jeg halvsov på skolen, og at jeg ikke klarte å gjøre noe annet enn å stupe i seng med en gang jeg kom hjem fra skolen. Dette har vært en ond sirkel jeg har levd i alt for lenge, som jeg endelig har klart å gjøre noe med.

Og vet dere hva som har “forandret” livet mitt?! Jeg begynte å trene.

Har ikke nevnt det så mye for dere, for jeg vet ikke hvor mye dere egentlig interesserer dere, men de siste ukene har jeg vært på SATS 3-4 ganger i uken, og det er lenge siden jeg har følt meg så bra som jeg gjør nå! Ikke bare er humøret og motivasjonen på topp, men jeg merker faktisk allerede at jeg er blitt i bedre form. Vet ikke om jeg bare er naiv, men jeg tror faktisk jeg til og med at jeg har fått strammere rumpe bare på disse ukene, hehe! DET er jo ikke helt feil da. Og kanskje det beste av alt: jeg blir så utslitt om kveldene at jeg legger meg til fornuftig tid, er opplagt på skolen og har masse energi til å gjøre alt jeg vil gjøre.


Jeg elsker å trene!!! Hvis du er sånn som jeg var før anbefaler jeg deg til å begynne å trene, eller i det minste holde deg i aktivitet til en viss grad. Ja, jeg vet det er utrolig umotiverende å trene når senga eller sofaen frister mest, men her handler det om å gi seg selv et godt spark i ræva, and just do it! Finn deg en treningsvenn også, det vekker konkurranseinstinktet hos meg hvertfall, hehe 😀 

Blææ, kan ikke skrive mer nå, er på overtid! Senga venter, god natt 🙂 Forresten så jobber jeg med spørsmålene angående service og samferdsel, så de kommer snart.

LIKER du å trene?

102 kommentarer

Siste innlegg