Snus rehab

Skrev egentlig dette innlegget klokken 2 i natt, men nettet klikka rett før jeg skulle publisere det, men poster det for det om bare nå.

Sitter enda våken, får ikke sove, kan være fordi jeg sov til klokken 2 i dag? Jepp, stemmer nok det. Jobber med spørsmålene deres angående service og samferdsel, så del 1 kommer i morgen en gang. Litt av en jobb å svare på godt over 200 spørsmål, men heldigvis er mange av spørsmålene like. Skal også svare på diverse gjentatte spørsmål, men service spørsmålene må prioriteres først siden dere maaaser sånn;)

Samtidlig er jeg fri for snus, og det gjør spørsmålssvaringen ganske mye mindre morsom og koselig. Holder forøvrig på å slutte og snuse, men det er lettere sagt enn gjort. Planen er å trappe ned først, og det har for så vidt gått bra, men nærmere målet enn det føles det ikke som jeg kommer. Skal holde dere oppdaterte angående snus rehaben min. Snus er ikke bra, ikke begynn! Verken med snus eller røyk, bare waste of money og alt det der.

Her ser dere jeg jobber. Måtte seff ta et utydelig bilde så ingen kunne snike på svarene, hehehe 😉

Sorry for at jeg maser, men dere mååå være så snille å stemme på Jamie HER. Jeg vil såå at han skal vinne! Jamie ligger på 2. plass med ca. 300 mindre stemmer enn førsteplassen, og jeg vet dere klarer å stemme han til topp om dere bare gidder! Konkurransen avsluttes i morgen, så er siste innspurt nå. STEMSTEMSTEM!

Premien er at Blenda betaler barnehageplass for Jamie ett år, og det tror jeg vil gjøre familien veldig godt! Tenk nå, lillingen kan ikke spise hva han ønsker, nesten all mat må veies og kjøpes på nett, og det er ikke bare dyrt, men veldig slitsomt også, både for Jamie og foreldrene.   


Hvis du stemmer kan du vinne FAST-serien, les forrige innlegg 🙂

90 kommentarer

Siste innlegg