Flyttet inn!!

Jeg og Therese er noen travle damer om dagen. Og ikke minst handye! Ingen av oss har rett og slett hatt tid til å tenke på annet enn innflytting, for som de fleste kanskje vet har vi akkurat flyttet inn i bloggcribben, som vi så fint kaller herligheten inntil vi finner et enda bedre navn. På mandag når vi landet bar det rett avågårde for å hente nøklene, og etter det har vi bært, kjørt, skrudd, handlet og alt som følger med innflytting. Lover dere (eller meg selv) at nå skal jeg ikke flytte igjen på LENGE. Men det trenger jeg jo ikke, bor i den fineste og største leiligheten man kan tenke seg som 18-åring, sammen med en enda bedre samboer. Nå er jeg jammen meg lei av å skru og bære, og enda er vi ikke en brøkdel på vei til å bli ferdige, bare rommene våre som begynner å komme på plass. Enda har vi en hel leilighet som skal innredes, så på fredag kjører vi til IKEA helt i Haparanda. Det er nemlig nærmeste IKEA for oss her i Tromsø.. Men ser fram til det, skal bli deilig å kunne kalle dette for et hjem, blir så fiint!

Noen snikbilder, sånn som det ser ut for øyeblikket:


Gangen. Stor plass til klær og sko osv. 


Stort speil i gangen. Ser for meg at her blir det tatt mange bloggbilder haha. 


Litt av rommet mitt. 


Gleder meg til å få på plass senga miii.


Badet xD


Seee så fin sofa da! Her er bare toseteren, vi skal selvfølgelig ha en treseter også, men den hadde de ikke fått inn på lager enda. Skal love dere det var et helvette å få den opp trappa, er redd vi ikke får inn treseteren hahah!

Ellers har jeg vært og sett Monkeyrevyen i dag. Min kjære ungdomsskolerevy som jeg selv har vært aktør for, men nå er det lillebroren min sin tur å stå på scenen. Revyen var utrolig bra, anbefaler alle Tromsøfolk å ta turen! På noen tidspunkt lo jeg så jeg holdt på å kveles, samtidig som jeg ble litt emosjonell over å tenke tilbake på revytiden på ungdomsskolen. Savner!!


Bernt Halvor til venstre haha! 

Nå skal jeg hoppe i seng, lang dag i morgen med både skole og mer innflytting. Natta <3 

59 kommentarer

Siste innlegg