I’M BACK!! igjen

Hei kjærekjære lesere!
Beklager fraværet mitt som skyldes av personlige årsaker som jeg ikke har lyst å legge ut om på bloggen. Skjønner at noen blir irriterte når jeg skriver "dette kommer på bloggen i dag" også kommer det absolutt ingenting. Unnskyld, håper dere ikke hater meg for det om!

Vinterferien vår startet altså i dag, i motsetning til mange andre skoler her i landet. Det er en utrolig deilig tanke at jeg ikke skal opp tidlig på mandag for å dra på skolen. FUCK SCHOOL! Skulle ønske noen kunne brenne den for meg, og jeg hadde betalt dem GODT, anyone? Neida, tuller bare. Noen er faktisk såpass dumme(?) at de tror jeg mener alt jeg skriver. Fikk en koselig kommentar fra en Helene om at jeg har en fucked up personlighet fordi jeg skrev at jeg irriterte meg over at det bare er stygge gutter som skriver til meg på nettby. Hallo?? Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte når jeg får slike kommentarer. Blir litt paff hvertfall.

Hva har/skal dere gjøre i vinterferien?


Der ser dere skolen min i bakgrunnen *hinthint*


Lurer på hvorfor ingen liker nerdebrillene mine..Hva synes dere om dem? Jeg synes de er hawt! Her ser det forresten ut som at jeg har blåe øyne. Var fint synes jeg, kanskje jeg skal kjøpe meg blåe fargelinser?

22 kommentarer

Siste innlegg