Silikon?

Vi alle er veldig fascinerte og opptatte av pupper, både jenter og gutter. Vi er utrolig opptatt av kropp generelt, og jeg er absolutt intet unntak. Når det kommer til min egen kropp er jeg perfeksjonisten selv, og derfor elsker jeg å trene. Elsker å se framgangen alle timene på gymmet gir. Elsker å kunne forme min egen kropp akkurat slik jeg ønsker.

En kropp man kan være stolt av vil vi alle ha, den som sier noe annet må være en person som har gitt opp håpet og ikke klarer å se noe alternativ annet enn å leve med å aldri være fornøyd. Det er det man har en personlig trener til, og jeg gleder meg masse til å bli personlig trener selv! Det å kunne motivere andre til å innse at de også kan få “det umulige til” vil være en fantastisk mestringsfølelse. Men nå sporet jeg litt av her.. Det jeg spesielt skulle snakke om er pupper.

Når man står avkledd i speilet, vender blikket fra topp til tå og synes igrunn at man har en veldig flott og veltrent kropp, men blikket fester seg alltid på puppene. Og der blir det. Brystimplantater er noe jeg har tenkt på LENGE, og jeg er en av de personene som ikke har noen fordommer mot slike inngrep – Så lenge det gjøres med måte og av riktig grunn. Jeg er i den situasjonen hvor større pupper hadde gjort en stor forskjell på mitt eget forhold til kroppen min. Jeg skal innrømme at jeg er superfornøyd med kroppen min ellers, den er både sunn og veltrent, men de alt for småe puppene gjør det vanskelig for meg å kunne gå på stranden i bikini og føle meg 100% vel.. Ikke alle er like heldige på alle områder, folk har forskjellige komplekser. For komplekser har vi alle, men spørsmålet er om jeg skal lære meg og leve med mine småe pupper, eller ta brystimplantater og mest sannsynelig bli veldig fornøyd? Jeg stemmer for det siste, så ikke bli kjempeoverrasket om det plutselig en dag ser ut som at jeg har større bryster, hehe :) Må bare med en gang få sagt at jeg IKKE er interessert i gigatits akà Tine Helene Valle!! Som sagt, jeg er veldig glad i å trene og har planer om å bli personlig trener, da er ikke for store pupper relevant. 

Noen før/etter-bilder hentet herfra. Gode eksempler på hvorfor noen velger å operere seg. 


Hva er deres tanker om silikon?
Hvordan hadde dere reagert om jeg gjorde det? 

271 kommentarer
  1. Jeg hadde nok ikke brydd meg ne mer en at jeg hadde hat en mening om du kledde det eller ikke. 🙂 Men om man selv blir fornøyd bryr ikke jeg meg
   – Raath <3

  2. Jeg er for silikon! 🙂 Nå er det ikke puppene mine jeg har mest koplekser for på kroppen min men 🙂

  3. Jeg syntes det er helt greit så lenge du ikke tar for mye.
   Hvis du tar silikon kan du få mye mye bedre selvtillit, og det er jo en bra ting 🙂

  4. jeg synes det er helt greit med silikon! syns bare det er bra du tar det om det er det du vil. Jeg har lenge tenkt på at jeg vil ha det selv når jeg blir gammel nok 🙂

  5. Syns du kan ta det vist du vil 😀 jeg hadde ikke reagert noe! har jævlig lyst på det selv, har hørt at man ikke får hengepupper når man blir eldre:D du er dritpen <3

  6. Hadde ikke reagert på noe vis, det er din kropp og du får gjøre som du vil. blir du fornøyd så er jo det bra!

  7. jeg er FOR silikon.. det viktigste er at man blir fornøyd med kroppen sin! Og hvis silikon skal få deg til å bli fornøyd, så hvorfor ikke ? 🙂

  8. Altså jeg vil selv ta silikon! Hadde ikke reagert noe negativt i det hele tatt, kirurger er jo til for å brukes 😉

  9. Jeg synes det er helt greit om man har tenkt nøye gjennom det og f. eks ikke er tilfreds med sin egen kropp. jeg er 18 år og har et kompleks for puppene mine. Jeg har snakket med foreldrene mine og skal operere når jeg er 20 år. 🙂

  10. Jeg syns silikon skal tas av de som vil det! Om noen sliter med selvtilitten pga at de syns de har for små pupper skal de jo få lov å gjøre den bedre ved å ta silikon. Jeg hadde syns det var kult gjort av deg om du turte det jeg.

  11. Jeg tenker på akkurat det samme selv.. Jeg er 17 år, og bruker strl 70A, alle sier at dem kommer til å vokse mer, meen dem har ikke vokst siden jeg gikk i 7.klasse… Så jeg vurderer dette sterkt! og har spart penger til det i mange år… Jeg vil ikke få gigatits sånn som du også var inne på at du ikke ville ha, jeg vil bare gå til C eller D cup liksom 🙂

  12. Skjønner godt at du ønsker å ha en perfekt kropp, men å ta silikon er et inngrep. Vil du utsette kroppen din for den risikoen ved å ta en operasjon? Du har funnet en del gode eksempler, men det er mange som får mislykkede operasjoner og. Hadde ikke reagert noe særlig på hva du hadde gjort, det er ditt valg 🙂

  13. Gjør det du føler for selv! Hvis det gjør deg lykkeligere, ville jeg gjort det raskt! Man lever bare en gang.

  14. jeg syntes du burde ikke tenke på hva andre syntes, du burde tenkte på hva du selv ser og syntes 🙂 vill du ta sillikon så gjør det, så blir du enda mer fornøyd med kroppen din! ^^

  15. Det er kanskje litt rart at du gjør det, siden du er så pass ung.. Men det er jo selvfølgelig ditt liv, din kropp og ditt valg 😉 Det er jo ikke akkurat vi lesere som skal avgjøre det 😛 Men jeg tror kanskje at noen enkelte ville ha reagert ganske kraftig på det..

  16. jeg hadde ikke reagert noe særlig på det, så lenge du blir fornøyd med deg selv! er jo det det beste <33 jeg selv skal ha det om mine ikke vokser mere..

  17. mine tanker om slike inngrep er at det egentlig ikke er noe galt med det – om det bare hadde vært tilgjengelig for alle. ganske mange har ulike grunner til å ikke kunne ta silikon, og derfor legger det et enda større press på dem, både økonomisk og fysisk. og ærlig talt, når skal vi mennesker slutte å være så jævla overfladiske av oss? menneskeheten blir ikke å komme seg noen veier når vi kun skal bry oss om utseende. det er det indre som gjelder til sist. nei, vær stolt av den du er, og ta vare på din egen kropp sånn som den er fra naturens side 🙂

  18. Har ikke noe i mot det, men er ikke så stor fan av “LinniMeisterPupper” må jeg ærlig innrømme, men med litt mer “fyldige og runde” syns jeg er bare nydelig!

  19. for å være ærlig er jeg helt enig med deg! og du burde gjøre det for å bli fornøyd selv, puppene er en del av kroppen og selvfølgelig så blir kroppen finere med større bryster 🙂 go for it, det kommer nok til å være verdt det!

  20. Skjønner helt og holdent de som gjør det, men ville ikke rådet noen til å gjøre det selv om de hadde små pupper. Har selv små pupper, og vurderte det da jeg var yngre, men har funnet ut at mange gutter synes det er best naturlig, uansett om de er små!

  21. Jeg hadde blitt glad om du hadde gjort det! Det viser bare at du er modig, og at du gjør som du vil! Stå på, WE LOVE YOU!

  22. Du må gjøre det som er best for det! Vi bestemmer ikke hva du skal leve med resten av livet ditt tuva<3

  23. Jeg har selv utrolig lyst på silikon pga jeg syns at silikonpupper generelt er mye finere,da de er mye fastere enn pupper uten silikon. Jeg har en liten B i bh-størrelse, og kunne tenke meg en D. Jeg er helt for silikon når det ikke missbrukes.

  24. Jeg syns silikon pupper er fine, bare se på camilla sine (hun fra ph), om det der noe du føler at du trenger og ikke kommer til å angre på i ettertid så syns jeg du skal få deg silikon 🙂 kan du legge ut bilde etter inngrepet? (i bikini)

  25. det er ditt valg og det må folk respektere 🙂
   men du har jo ganske normale pupper har du ikke det? hvilken bh-størrelse?

  26. Er helt enig med deg!, vis en person står på å trener og gjør alt i sin “makt” for og få drømmekroppen, da er det vell fortjent å endre på den ene tingen du faktisk ikke kan gjøre noe med selv :), vis du velger og gjøre dette hadde jeg satt stor pris på om du kunne laget et innlegg om det sån vi kunne fulgt deg på den veien som vertfall jeg finder veldigt spennende i og med at jeg vil gjøre dette selv en gang! 🙂

  27. Har selv lyst på silikon, og jeg er bare 14 år!
   Har ganske små pupper, og har lyst på en god del større!
   Vil ikke ha gigantiske, men ca. samme størrelse som Camilla, fra Paradise Hotel!

  28. Synes det å ta silikon er veldig fint, så lenge man ikke tar for mye. Er ganske sikker på at jeg kommer til å ta det selv en dag faktisk. Ta for eksempel paradise-camilla. Synes det er kjempefint når de ser naturlig store ut! go for it sier bare jeg

  29. Helt på samme side som deg! Har ingen fordommer mot det, og kan selv tenke meg det.. Men ikke for store, det blir også seendes dumt ut.

  30. Hei!
   Jeg er helt enig i det du skriver, en fin og stram kropp er noe de fleste drømmer om, eller har som “mål” å oppnå en eller annen gang i livet.
   Det med silikon vet jeg ikke hvor vidt jeg er enig i. Jeg skjønner veldig godt at du ønsker å være fornøyd med brystene dine, det gir selvtillit og et godt selvbilde. Allikevel er kanskje spørsmålet hvorfor du trenger puppene for å ha en god nok selvfølelse?
   Jeg har små bryster selv og har tenkt på silikon før, men kommet til at det er best å ikke ta det. For det første er det jo en risiko og ta. Jeg har flere ganger lest om inngrep som har mislyktes ved at silikonen har sprukket og puppene har minket med årene, og også at det har blitt stygge arr. Flere jenter har også angret i ettertid. Det er jo tross alt en kjøpt glede.
   Det anbefales å ta silikon etter man har fått de barna man skal ha, for risken sin del. Jeg personlig synes ikke at den 18 år gammel jente bør ta en slik avgjørelse, tro det eller ei – men du er faktisk ikke så moden så ung. Når man har fått de barna man vil ha, så er det kanskje ikke så viktig med silikon allikevel?
   Som du sier har vi alle komplekser med kroppen vår, ting vi ikke liker. Når du kanskje har gjort disse brystimplantasjonene, så flytter fokuset seg alltids på noe annet, virkelig. Da har du startet den onde sirkelen. Det burde egentlig ikke være såpass lett å forandre ting vi er misfornøyde med.
   Det er ikke meningen at alle skal gå rundt med meloner, alle er jo forskjellige. Jeg tror da at den beste selvfølelsen du kan få er når du klarer å være fornøyd med den du er! Og om du ikke er det, så vil jeg si at det bare er bra for en å ikke være “perfekt”, det er jo tross alt ikke slik vi er skapt. Høres kanskje litt merkelig ut, men det er jo faktisk sant. Senere i livet ditt så vil du kanskje angre, for når du har stiftet familie og fått kjæreste og så videre, så er det faktisk ikke så viktig – vil jeg tro!
   Jeg skjønner som sagt at du vurderer det, men det beste er nok å vente en del år med å ta en slik avgjørelse. Om du etter å ha fått barn og slikt ønsker silikon så synes jeg du skal gjøre det, men jeg tror nok helt ærlig at det ikke vil være så viktig for deg da lenger 🙂 Lykke til med valget!

  31. Jeg har selv vurdert silikon, derfor ville jeg aldeles ikke reagert hvis du hadde skaffet deg det. Jeg syns du skal gjøre det som føles rett for deg 🙂

  32. hvis det kommer til å gjøre deg fornøyd go for it! men jeg har selv store pupper, de henger ikke eller noe men sammtidig er jeg ikke fornøyd. noen ganger vil jeg ha små pupper.. du aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet å sett på din kropp å misunnet puppene dine. de passer utrolig bra til kroppen din! men ja, skjønner om du vil ha større pupper. selvom jeg har bstore(75 D) så vil noen ganger ha større. min drømme kropp er syl tynn uten pupper. men siden jeg har mye former ( nei er ikke feit) x small. men har mye hofter og en gigantisk rumpe! haha, men lårene mine er ganske små. Så til min kropp passer bedre store pupper (synes jeg). Jeg synes seriøst din kropp er perfekt! men er jo du som skal være fornøyd. gjør det eller ikke,men uansett gjør det for deg selv

  33. trenger du silikon da? 🙂 jeg hadde ikke reagert noe spesielt, feel free 😉
   mine meninger om silikon? jeg synes det er opp til hver enkelt person, noen trenger jo det faktisk som man ser på de bildene du la ut 🙂 men hvis man tar silikon bare for å få svære pupper slik som glamormodeller og sånt gjør så er det ikke spesielt fint eller kult eller hva jeg skal si. Hvis man VIRKELIG TRENGER DET er det greit men hvis du fyller på når du faktisk ikke trenger, da blir det bare stygt. Sånn som Pamela Anderson for eksempel, syyykt stygt!! Men Camilla på Paradise er fin med de hun har, for de er ikke for store 🙂 De passer liksom i størrelsen i forhold til resten av kroppen hennes, skjønner? hahah jeg er rar 😀

  34. Så lenge det gjør at du føler deg bedre, er det jo greit. Men du er bare 17 år, og kan godt hende at du ikke er fullt utvokst enda. Men ingen andre kan forandre det du føler, og da er det jo bare å gjøre det beste ut av det og gjøre det, hvis det får deg til å føle deg bedre.

  35. I think you are so beautiful and you don’t need to do something like this. Be just what you are natural…You have a beautiful face, gorgeous hair and pretty body and these things is what most of girls want so be proud of what you have, but do whatever you want, it’s just what I think haha (I will be so happy if I will look like you 😉 ) 😀
   BTW Your blog is soooo cute, it will be really awesome if you will look at my (I don’t want to do any reklam for my blogg here, but it will make me happy, if a fame blogger like you will look at my blogg hihi <33 )

  36. Hadde nok ikkje reagert negativt om du hadde gjort det sidan eg ikkje har noko med det, men du må også huske å tenke nøye gjennom rosikoen som følger med!

  37. Du trenger ikke d:)) Jeg har fordommer da mot operasjon… Tenk på de fattige som trenger mat.. og så vil du bruke pengene på å bli litt finere… Alle har jo noe de ikke liker ved seg selv.. Burde alle tatt plastik kirugi??

  38. Jeg synes man burde kunne gjøre nesten hva som helst man vil med kroppen hvis det er det som må til for at man skal bli fornøyd! Bare at det ikke skal være skadelig og at det må være med måte. Men jeg har ikke noe imot folk som tar silikon osv. 🙂

  39. jeg vurderer selv å ta silikon om et par år. Og det jeg mener om det, er at dette er mitt valg om hvordan jeg kommer til å elske å se meg selv….. så.. alt i alt er det opp til deg 🙂

  40. Jeg stemmer for at du skal vente litt og se, og om du mener at synet ditt på deg selv hadde blitt mye bedre mener jeg at du ska go for it! 🙂
   MEN, man må også tenke på eventuelle komplikasjoner, da …

  41. Om du har såå små pupper som på bildene (noe jeg ikke tror) ville jeg nok gjort det! Men tenk på at det er utrolig mange som synes det er fint med små pupper, og at pupper ikke har så mye å si (på en allerede så fin og veltrent kropp). Jeg, f.eks, er slank med store pupper, men har lyst på mindre, det er hva jeg synes ser mest naturlig har ut – er man slank burde man små pupper 🙂 har aldri tenkt over at du har små pupper, og siden du er såpass slank ville jeg ikke reagert over det! Men det viktigste er at du er fornøyd med valget ditt selv.

  42. Jeg skal gjøre det jeg også, og jeg er FOR sålenge det er for sin egen skyld og det kan hjelpe på selvbildet 🙂 Jeg støtter deg i den saken her!

  43. Heeeeeijj <3
   det bestemmer du jo selv, men jeg kommer ikke til å skifte inntrykket av at du er en god person av dine pupper.. 🙂
   jeg synes du er fin som du er, men gjør det du føler for mest selv 😀
   Hadde satt pris på kommentar tilbake 😀
   kan du vær så snill å ta en tur innpå denne bloggen og kanskje legge gjen en kommentar?
   http://www.angelapril.blogg.no
   -kornelia-

  44. Hvis du ikke er fornøyd og sliter med det så er vel det noe man kan gjøre. Selv har jeg veldig små pupper og har vurdert å ta silikon når jeg blir eldre.

  45. Jeg har ikke reagert på negativt ihvertfall! Du bestemmer selv og syntes du det er fint så er det opp til deg. Personlig selv syntes jeg det er fint, fordi moren min har tatt silikon og det har fått hennes bryster til å skikkelig fint ut, haha høres skikkelig rart ut nå ..
   HVIS du skal ta, lykke til og håper du blir fornøyd :-)<3
   - Beezy

  46. så lenge du føler deg mer vel med det, får en bedre selvtillit , og tror det vil gjøre deg mer fornøyd med kroppen din, syntes jeg det absolutt er noe å gjøre! 🙂 men jeg syntes også du burde tenke deg om før du bruker penger på det 🙂

  47. det er din kropp, og du får gjøre hva du vil med den, men jeg synes ikke du bør ta noe valg enda.. vent ihvertfall til du er 20+ 🙂 jeg vil du skal være sikker på at det valget du tar er det riktige! ellers vil jeg bare si at du har en stunning kropp som de aller fleste jenter drømmer om 🙂

  48. Har absolutt ikke noe i mot det. Man lever bare en gang, og den ene gangen fortjener man å være så førnøyd man kan med seg selv, og om det får en til å føle seg bedre syntes jeg man skal gjøre det. Har tenkt på det selv (+neseoperasjon), men alt med måte som du skrev da , hehe 🙂

  49. Jeg synest du er fin som du er, silikon er ikkenødvendig sett i mine øyne!!
   Noen har små pupper andre har store, slik er naturen, og slik bør den være! 🙂

  50. Jeg synes du skal gjøre det som føles naturlig for deg. Hvis dette kan gjøre at du føler deg bedre og trives bedre med deg selv, så synes jeg du skal gå for det 🙂

  51. Det er jo ditt valg da 🙂 så om du vill ta plastisk kirurgi så trenger ikke jeg eller noen andre lesere å ha et stort hat ovenfor deg det blir bare for dumt spør du meg. Og om du tar plastisk kirurgi så trenger ikke leserne å bli sure, det er ikke akuratt dems “pupper” HAHA xD gjør gva du vill du Tuva <3

  52. Ut ifra det du skrev, så syntes jeg du burde gjøre det, men du bestemmer jo selvfølgelig selv. 🙂

  53. Jeg har litt lyst på det, men jeg er jo så ung at jeg ihvertfall bør vente til kroppen min er ferdig utvokst. Jeg hadde ikke reagert noe spesielt om du tok det, skjønner jo at det er fristende med større pupper om man kan 🙂

  54. Syns det er helt greit for de som vil det, det blir jo som oftest finere, dersom man ikke tar altfoor mye. Blir det veldig synlige arr etter det?

  55. Jeg syns det er opp til deg hva du vil. Du velger det jo selv 🙂 Jeg hadde syns det hadde vært naturlig om du ville hatt det 🙂 Digger deg tuva<3!

  56. Skjønner hva du mener! Pupper “betyr” veldig mye for meg og, jeg har en slank kropp, men jeg har de store puppene. Så jeg har det omvendt enn deg på en måte, jeg vil ha mindre pupper. Føler meg som Dolly Parten, hahah. Bruker 75 D, noe jeg ikke liker overhode… Prøver å trene de mindre, men det er ikke så enkelt 🙁

  57. Jeg kunne gjerne hatt det selv, jeg er 16 og syns selv jeg har altfor små pupper, og vurderer silikon sterkt. Jeg vil jo ikke gjøre dette bare for at gutter skal like meg mer, det er jo det alle tror, men jeg vil gjøre det for meg selv, slik at JEG kan føle meg bedre, og føle meg komfortabel med meg selv.
   Men silikon er utrolig dyrt og kan være smertefullt, jeg er ikke rik i det hele tatt, men smerten kunne jeg tålt.

  58. jeg har det akkurat samme problemer som deg! gruer meg sikkelig til sommeren da jeg skal gå med bikini, fordi jeg aldri finner en bikini som jeg syntes sitter fint på. Syntes jeg har altfor småe pupper. Jeg har aldri fått noen komentarer på det, og kjæresten min sier de er fine akkurat som de er. Men fordiom er jeg fortsatt ikke fornøyd. Jeg har ingenting i mot silikon, og jeg skal ikke se vekk ifra å selv ligge meg under kniven når jeg er 18. Jeg er nå bare 15, fyller snart 16. Min mor har heldigvis ikke noe i mot silikon heller, og har selv vurdert å tatt det. Jeg mener at du burde gjøre akkurat det du selv vil, hvis det får deg til å føle deg bra! Men jeg syntes det finnes grenser med hvor mye du tar! Meeen på en annen måte, tenker jeg at jeg ikke har lyst å ta silikon. Jeg ble skapt på denne måten, og det må jeg egentlig rett å slett bare akseptere!

  59. Har faktisk hvert inne på tanken selv om noen år, men jeg er jo litt redd for risikoen det innebærer.
   Jeg hadde ikke hatt noen fordommer om du hadde valgt å ta en operasjon, det er din kropp og om du føler deg bedre med det så er det jo supert!:)

  60. Det er helt opp til deg, om du vil det eller ikke. Jeg ville i så fall ikke ha hatt noe i mot at du eller andre gjorde det. Men hvis du føler deg bedre om du tar silikon, ville jeg ikke ha reagert noe stort. Bare gjør det med “mening”, og ikke for å please andre som rakker deg ned elrno.
   Sorry, virkelig, om du tar meg som en idiot og slem når jeg skriver dette, men du har jo dine yngre lesere som leser bloggen din. Pass på, med tanke på at de kan bli påvirket 🙂 Vil ikke være en sånn kjedelig drittunge som minner deg på dette. Men din blogg, ditt valg!

  61. Ditt valg, jeg for min del syne du har veldig bra størrelse på puppene og synes ikke de er for små i det hele tatt!

  62. Du bestemmer det helt selv, synes du skal gjøre det du selv føler for 🙂
   jeg hadde ikke sett anderledes på deg uansett, nå sliter jeg ikke akkuratt med små pupper selv, så det er vanskelig å sette seg inn i sitvasjonen. Men jør det som jør deg selv lykkelig, om det er nye pupper som skal til så synes jeg du skal gjøre det 🙂

  63. Hvis du virkelig vil det og har muligheten, gjør det! Sliter selv med det samme og kommer nok til å gjøre det om det enda er et “problem” i framtiden.

  64. Anonym: Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal blogge om det eller ikke. Jeg må iallefall tenke nøye gjennom hvordan jeg skal formulere det. Vil jo ikke påvirke jenter til å ta silikon kun fordi jeg gjør det, skjønner? Det er nok det som blir å skje, er jeg redd.

  65. Hei, fint innlegg! Jeg ser problemstillingen din- og jeg er litt “der” selv- eller har vært der! Jeg synes ikke silikon er galt i det hele tatt, har selv mange venner med silikon, men det er som du sier grunnen til å ta silikon. Personlig synes jeg du kunne ventet til du ble litt eldre med å ta valget, fordi jeg merker nå med årene at hvordan man er som menneske og person blir veldig mye viktigere enn hvordan man ser ut, eller hvordan man “skal” se ut. (nei jeg er ikke så gammel da, haha 21!). Hvis du ikke er helt “perfekt” i dine øyne, så tenk at folk liker deg for den du ER, ikke for hvordan du ser ut. Typisk min venninne fikk alle gutta i verden etter hun oppdaterte seg på brystfronten, er det virkelig det man vil? Lykke til med valget iallefall 😉

  66. Ville aldri valgt å ta sillikon, hvis jeg skulle tatt noe som helst inn der måtte det blittsaltvann. Folk sier det ser mye naturlig ut og det er ikke farlig hvis de beholder-tingen sprekker.

  67. Har samme problemet, men silikon er ikke et alternativ for meg. Jeg har ikke så mye å klage på ellers, og har bare innsett at de små puppene mine er noe jeg må “lære å leve med”. Ja, høres mye verre ut enn det egentlig er. Jeg tenker positivt, og vet at ikke alle kan ha alt, og ingen er jo perfekte… Jeg var uheldig med små pupper, andre var litt uheldige med rumpa og andre har utstående ører eller oppstoppernese, slik kan man fortsette i det uendelige… Du er flott, har fin kropp, fint ansikt og et søtt smil. Du har ikke noe å klage på, det finnes definitivt andre som ser verre ut for å si det sånn.
   Men på en annen side, så ser jeg ikke på det som galt hvis man virkelig trenger det for å få opp selvtilliten. Kanskje du burde tenke litt mere over det…? Det er jo store sjanser for at du ikke føler at du trenger det når du får noen år til på baken. Uansett, så synes jeg du burde gjøre det du føler selv, uavhengig av hva andre mener. Jeg sier bare at det ikke skader å overveie det ei stund til før du tar den endelige avgjørelsen.
   Lykke til med det valget du gjør!

  68. Jeg synes at du har en veldig fin kropp, den er fullkommen og det kreves ikke store pupper til for å ha en fin kropp eller fine pupper for saksskyld. Dette er ditt valg, og jeg har personlig et veldig avslappet forhold til slike inngrep. Jeg kunne selv tenkt meg å forandre ting på kroppen min, om ikke pupper, så er det andre ting. Jeg er velsignet med store pupper, men det jeg ikke er velsignet med er en fin og stram kropp slik som din. Jeg har hele livet trent, spist sunt osv. Men ting henger og buler ut fordet. Der ser du, alle har sine komplekser. Mange sier man skal leve med det, men vis DU er ufornøyd, så fiks det! Det mange gjør feil er å fikse ting på feil primisser, nemlig å fikse ting på seg selv pga andre, men det jeg liker ved deg er at du gjør det for å føle DEG vell, og det er bra!
   Jeg støtter deg fult å helt i denne saken.

  69. Synes du skal tenke på Lene Alexandra og Helene Rask, som begge hadde silikon før. Men begge er nå veldig interessert i trening, og kosthold, og begge har tatt ut silikonet nå som de har “vokst opp”. Bare noe å tenke på. Kanskje du burde sendt en av dem mail og spør dem om hvorfor de valgte å ta ut og hva deres erfaringer er. 🙂

  70. Jeg ville gjerne hatt silikon, men det er mest for selvtillitten. For jeg har ikke så store pupper fra før, og derfor ville jeg da hatt kanskje litt større.
   Du har jo en perfekt kropp! Men om du ville tatt Silikon så kunne du tatt det, siden det er ditt valg om du vil ha det eller ikke.
   Du får ingen haters osv for eksempel av litt silikon 🙂

  71. Veldig bra innlegg! Du skriver på en god måte som gjør det lett å lese 🙂 om silikon kan hjelpe et menneske til å få et bedre liv er jeg helt for det. Man burde få gjøre det man vil med sin egen kropp. Men det skal sies at man bør vurdere slike inngrep nøye. Synes det er tøft at du snakker så åpent om dette 🙂

  72. Det er jo opp til hver enkelt. Men jeg syns ikke man skal gjøre det hvis man har helt normale størrelser på puppene! Da syns det fort at det er unaturlig. Jeg for min del har ikke gigapupper, men har alikevel ikke lyst til å ta silikon. Har en B-cup liksom, og har gått litt over til C.

  73. Helt enig i det du skriver! Uansett er det din kropp, og det er du som skal leve med de. jeg syns silikon er kjempe pent, viss man finner en størrelse som passer til kroppen!

  74. Om du vil ta, har jeg ingenting i mot det selv om jeg ikke skal ha det selv!
   Har selv ganske lik din kropp, men silikon er ikke noe for meg siden jeg synes det er behagelig å kunne gå uten bh, ha xs i topper uten å tenke på at de blir for stramme rundt brystpartiet og det å jogge uten at de hopper opp i trynet 🙂
   Men selvsagt er det all sin smak, og det er viktig å gjøre det en føler for selv – og viktigst av alt: gjøre det for sin egen del!

  75. Er en jente som er 14. Har veldig småe pupper, har høy forbrenning, er ca 1.65 høy og har alltid vært ganske tynn. Nå som jeg er kommet i ungdommsskolen har jeg lagt merke til at det er veldig mye press og snakk om hvis du har små pupper eller ikke. Og jeg vet at en del gutter prater om hvor småe pupper jeg har. Vet liksom ikke helt va jeg skal synes om det… syns selfølgelig det er trist at det skal være et så stort fokus på hvordan du ser ut, for det er jo virkelig ikke det som teller. Og jeg vet jo at puppene mine kommer til å vokse, men trur ikke det blir noen boobs ala playboy. Har heller ikke noe imot om å ordne på brystene hvis man faktisk kan gjøre det utenatt det ser for unaturlig ut. Synes det blir for teit hvis du har like store pupper som f.eks. Sophieelise, og påstår at du har “små” pupper, og enda vil ta silikon i de.
   Er jo også VELDIG greit når man føler seg okei med hvordan man ser ut! 🙂 Elsker deg, stå på med bloggingen og alt. Håper du fikk noe ut av min lille preke! <3

  76. Bra du er åpen og ærlig om dette. dette inlegget fikk meg til å innse at jeg ikke kan gi opp håpet om “den perfekte kroppen”! jeg prøver å trene, men greier aldri å gjøre det 100%. men det skal jeg gjøre NÅ!!! <3

  77. Hei! Mitt råd til deg er: ikke forstørr puppene dine. Jeg har også små pupper, men vet du at jeg er utrolig stolt over at de er naturlige. De er mine, de er ekte, og de er en del av den jeg er, det er de puppene jeg var ment å få via gener. Ikke minst elsker samboeren min dem. Jeg syns det er utrolig trist at vi i den vestlige verden har blitt så opptatt av utseende, at vi er villige til å legge oss i narkose (som er en risiko i seg selv) for å se penere ut. Hvor egoistisk er ikke det, når vi virkelig tenker etter? Tenk at vi i dag kan betale en sum, for å bli slik vi ikke er, noen annen enn oss selv.
   Alt på kroppen din, er med på å forme deg som person. Og du vet at det er det indre som teller, men det ytre gjenspeiler det indre. Det ser man på mennesker som har det dårlig – som kanskje ikke velger å stelle pent med kroppen man har fått utdelt. Har man det bra vises dette også i det ytre, man stråler, tar vare på kroppen sin, pynter seg osv.
   Hva tenker du silikonpupper egentlig sier om deg? For meg er det noe uekte, falsk, det er ikke deg. Samtidig viser du ved å ta inngrep at du har en svekket selvtillit inni deg.
   Du er ennå veldig ung, og puppene er ikke fullstendig utviklet før man er om lag 21 år, så vent for guds skyld til de er helt ferdig utviklet. Ikke minst blir sinnet ditt mer utviklet også, du er i en veldig hormonell og spennende tid nå. Husker at da jeg var 18 frem til jeg ble 20, så skjedde det enormt mye ang. min måte å tenke på. Og jo eldre man blir (er 25 år nå) så innser man at man at man egentlig bør være utrolig takknemlig for alt det bra som er hendt meg, alt det bra ved utseende mitt. Kanskje er det noe som skulle vært annerledes, men tro meg; ALLE mennesker er misfornøyd med ett eller annet, de sammenligner seg med andre og skulle helst vært litt høyere, hatt litt større rumpe, hatt mindre nese, you name it. Du er utrolig nydelig, ikke ødelegg det med falske pupper. Vær den du er, du har all grunn til å være stolt over deg selv! PS: ikke alle gutter liker silikonpupper innerst inne heller…;)

  78. eg personlikt ville che jort det, men eg forstår de så har små pupper har lyst på større.
   eg har che behov for det, eg e 15 år og har D-cup.
   Men hvis du vil ha så go for it!! 😀
   NB!(men husk å che lag de for store, for store e helle che bra, det går ud øve nakken å skulderene dine) ;P

  79. Ta det! Du tar det jo ikke for å se billig ut, eller for at folk skal legge ekstra merke til puppene dine! Det er jo for din egen del, og din kropp! Hvis du føler deg mer fornøyd med større pupper, må du selvfølgelig bare ta! Du er tøff som tør å gjøre noe sånn, og skrive om det på bloggen! Du har mange lesere, som sikkert også kommer til å kommentere upassende kommentarer hvis du tar.. Men du er utrolig tøff! Ser opp til deg!

  80. Som du sier så kan man jo gjøre noe med resten av kroppen, men man fester liksom blikket på puppene. Jada, det er nok flere som gjør det, jeg er en av de. Har veldig lyst til å ta silikon, og kjenner folk som har tatt silikon, puppene blir kjempe fine etter det. Bare det er naturlig! Finn er størrelse som passer til deg og kroppen din, da blir det nok kjempe bra! 🙂

  81. Jeg mener at man gjør det for de 100% riktige grunnen kan det være greit. MEn da må det KUN være for din egen del. Du burde ikke bry deg om hva andre tenker om deg, om gutter vil ha større pupper osv. det må være 100% for din egen skyld. Jeg mener selv at alle kropper er flotte, og at man burde ikke la samfunnet påvirke seg så mye at man tar det drastiske skrittet å endre på noe naturlig. Jeg har veldig små pupper selv, så jeg skjønner følelsen. Men det er ikke gitt at du føler deg bedre! Dessuten kan små pupper være flott det og! Men rundt oss ser vi konstant supertrente og tynne jenter med store pupper, og vi oppfatter dette som idealkvinnen. det stemmer jo ikke!
   Personlig mener jeg det er dumt å åpne den døren. Har man først tillatt seg selv en plastisk operasjon, tror jeg fort man mister perspektivet på ting og tar fler. Jeg tror at hvis man først starter er det vanskelig å slutte. Litt drastisk, men du kan sammenligne det med narkotika. Har du først prøvd det, og det har gått fint kan man fort tenke: det var jo ikke noe stress jeg gjør det igjen, jeg tar bare en liten operasjon til.
   Men uansett hva du bestemmer deg for, vent litt! Du er ikke ferdig utviklet før om noen år til, og plutselig kommer puppene før du vet ordet av det

  82. veldig bra skrevet og tøft gjort av deg! Har man små pupper og lyst på større, bør man nesten gjøre noe med det.. Jeg er selv bare 13 , og har så og si ingenting… Har veldig gjerne lyst på større..så ja, man får se hva som utvikler seg i fremtiden!
   Veldig enig med deg,Tuva! Kjempebra blogg, hvorfor ligger ikke du på 1.plass egentlig? <3

  83. Jeg har ingenting i mot silikon. Synes det er bra at det finnes en løsning for folk som har problemer med å akseptere sine orginale. Men med måte selvfølgelig!
   Synes du burde vurdere det for å bli fornøyd med kroppen din for det er viktig 🙂

  84. Hei.
   vil bare si at jeg har tenkt det samme som deg, OPERASJON. Men så tenker jeg, hva om det blir feil? du får problemer med et eller annet? Så jeg kikket rundt på nettet og fant noe som FAKTISK fungerer.. nemlig, active push up som du finner her : http://www.naturalbeauty.no/
   Den ser du allerede forbedring etter 1 uke. De virker 🙂 Synes det var mye bedre å prøve det først før jeg tok operasjon. DISSE fungerer, jeg var super sketisk i begynnelsen men de virker 🙂

  85. Hvis du føler det er nødvendig så syns jeg du skal gjøre det. Har egentlig veldig lyst å ta silikon selv. Syns det er falut jeg med så utrloig småe pupper.

  86. Eg syns d bør vente litt:) kankje for å vare sikkert:) men JA, ta det du syns er rette:)
   og du har faktisk ikkje små pupper:) du har helt vanlige pupper:)
   du er nydelige og har fin kropp og håret ditt er helt perfekt:)
   Du bør vare glad for den du er! for du er jo rett og slett perfekt 🙂
   men svaret er ditt:)

  87. har tenkt på det jeg også 😛 hater å se meg selv i speilet.. men du burde ikke lagt ut puppebilder! haha

  88. jeg er egentlig helt enig med deg!
   jeg ønsker selv silikon, men ikke sanne gigantiske.. det skal på en måte se naturlig ut og må passe personen! 🙂
   vet du hva aldersgrense det er?

  89. Jeg synes som deg; det er greit om det er av de rette grunnene og med måte! Men synes allikevel at en burde ta seg god tid til å tenke på det…Jeg hadde utrolig lyst på silikon før, men nå er jeg med årene blitt utrolig fornøyd…

  90. Hvis det er sånn at du føler deg vell da, så må du selvfølgelig gå for det. MEN, du må vite at det er ikke bare til å ta silikon og så er alt perfekt. Det er maaange som sliter med brystene etter det. Vonde og alt.

  91. Jeg sier på ingen måte at du trenger eller at du ikke har såkalte “fine pupper”, men hvis dette hadde gjort at du ville følt deg mer vel i det daglige og i den seksuelle delen ville jeg tenkt meg ordentlig om. Finner du ut at dette er noe du har lyst til, syns jeg du burde gjøre det, men husk at du bare er sytten år og at brystene dine vil utvikle seg en god del jo eldre du blir. Mange unge jenter tenker at når man har sex må kroppen være perfekt for å ikke skuffe gutten og dette er faktisk noe som gjør at mange jenter blir usikre på seg selv.
   Dette er en avgjørelse du selv må ta, men tror ingen hadde tenkt noe stygt om du gjorde det. 🙂
   Men husk at du aldri må sammenligne deg med noen andre, for ingen er like!

  92. Dette er noe du må bestemme helt selv, jeg dømmer deg ikke. Er litt i samme situasjon selv, har veldig små pupper og har såklart utrolig lyst på større, både for utseendet og selvtilliten. Det er så dumt hvor mye en slik ‘feil’ kan ødelegge, men slik er det jo. Tror derimot ikke jeg er modig nok til å gjøre det med min kropp, men beundrer deg viss du tørr! Så lenge det ikke blir aaltfor stort som du også sa, gjør det 😀

  93. Jeg er en jente som har bursdag 3 dager før deg, altså 18 år. … brystene. De er små syntes jeg. Heldigvis er jeg utrolig fornøyd med formen på de og det mørke området rundt nippelen, for det er ikke sånn stort som noen har. Håper på at jeg får tatt silikon om ikke så lenge, det hadde gjort meg selv mer selvsikker og fornøyd med meg selv. Håper faktisk du velger å gjøre det, og kan dele erfaringer. Klinikken du brukte, prisen og alt som har med det å gjøre!
   Hilsen en som er veldig enig angående bryst ! 😉

  94. Beste er å lære seg å elske seg selv for den man er. Se på Lady Gaga, hun har flate småhengete tits med strekkmerker men ser jo SMASHING ut likevel 🙂 Og hun elsker seg selv.

  95. du fortjener å ha en perfekt kropp! slik som du står på med trening for å se bra ut! dette er absolutt verdt det for deg. go for it sier jeg bare!:)

  96. Hadde syntes det var spennende å se resultatet og høre dine erfaringer. OM du skal gjøre dette, håper jeg du lar oss få være med på litt av det. Har tenkt på dette selv veldig lenge og straks jeg har penger nok vil jeg nok ganske sikkert legge meg under kniven. Kjenner meg veldig godt igjen i det du sier over her, man er ikke fornøyd før ALT er 100% perfekt på din egen kropp. Håper du kanskje vil dele med oss allerede nå om pris, hvor du ville gjort dette, hvor mye du ville tatt, hvordan du ville lagt de (under/over muskel) osv. Tror faktisk mange ville funnet det interessant egentlig 😀

  97. jeg er absolutt ikke i mot silikon eller plastisk kirurgi generelt. (så lenge det ikke tar over, men lipper på størrelser med kina og pupper som linnimeister, sorry to say, men det er ikke fint) så lenge det ser naturlig ut syns jeg det er helt greit liksom. for.eks. bilde du har lagt ut her. det ser jo veldig naturlig og fint ut. jeg hadde ikke blitt sur eller reagert negativt til deg om du hadde gjort det. det er ditt valg, og kun ditt 🙂

  98. Det virker som om vi er på et helt likt stadie! Jeg trener ofte og har fått kroppen jeg har drømt om, men puppene er totalt borte etter alt og silikon er noe jeg har vurdert lenge, men dog som du også påpeker – av et naturlig resultat for å booste selvtilliten litt! Føler det er noe som mangler hver bidige dag. Lykke til 🙂

  99. hvis dette ville gjøre deg fornøyd med deg selv, så ville jeg gjort det! men personlig syns jeg ikke du har små pupper 😉

  100. har heller ingen fordommer mot det! men synes sånne megatits med masse silikon ikke er så fint.. har veldig små pupper selv og kunne tenkt å ta sånn “normal” silikon om du skjønner. Sånn “normal” størrelse.. hahah!
   Om du mener at du vil ha silikon kan ikke jeg nekte. Gjør det du mener føles rett i følge dette temaet <3

  101. Jeg synes silikon er fint når resultatet ser naturlig ut 🙂 Den dagen puppene mine begynner å henge skal jeg selv vurdere å ta silikon. Vet at tanta mi gjorde det når hun runda 40, og hun er personlig trener, og det kler henne kjempe fint! Hun ser så ung og frisk ut, og dette tiltross for at hun har født 4 barn noe som tærer mye på utseende i vår familie 🙂
   Visst du føler deg bedre med silikon Tuva så er det bare å kjøre på, selv skal jeg ta det til vurdering om noen år 🙂

  102. Du trenger det ikke! Men jeg har jo ikke sett deg naken da 😉 Om du er så flatbrystet som f.eks. bilde nummer 4 kan jeg skjønne det. Synes du burde vente noen år til før du bestemmer deg, og du burde være 130% sikker på at dette er noe du vil før du tar en sånn drastisk operasjon. I tillegg er du et stort forbilde for mange og de fleste som har komentert her er nok typ 12-17 år dermed har du stor påvirkningskraft og de kan tenke at kroppen deres er ikke bra nok. Tenk deg om minst 10 ganger 🙂

  103. Jeg tenker at det er helt greit, og kanskje til og med positivt, så lenge det ikke blir overdrevet. Det er vanligvis ikke fint når man kan se på lang lang vei at det er silikon. Men uansett om du hadde tatt litt, ingenting eller kjempemye hadde jeg ikke reagert på noen spesiell måte, rett og slett fordi jeg ikke har noe med det. Hvis du er fornøyd med det du gjør, så er jo det bra! Hvis du er fornøyd med det du allerede har så er det bra! Jeg har personlig absolutt ingenting imot silikonpupper, og ideen er faktisk ikke helt fjern fra meg heller! 🙂

  104. Så lenge det er for DIN skyld så er jeg helt enig i deg 🙂 likevel burde man akseptere slik man er. Du ei slank jente, så små pupper er helt normalt. Det er nok verre å være fyldig og ha null bryst. Uansett er det opp til deg, og klarer du ikke å være lykkelig uten silikon så mener jeg go for it! Noen tar det fordi kjæresten vil hun skal ta det, selv om hun selv er fornøyd. DET er en idiotisk grunn, alle plastisk operasjoner skal man gjøre for sin EGEN del 🙂

  105. gjør det hvis du vil, og har råd… men du skal vite risken først! flere har død av komplikasjoner under eller etter slike inngrep!!!!!!! er dette en risk du er villig til og ta for og få større pupper?

  106. Hvis det får deg til å føle deg bedre, så hvorfor ikke!? Jeg er garantert for.
   Jeg har en venninne som trener sykt mye, i tillegg har hun alltid vært veldig tynn. Uten BH så hun ut som en 13-år gammel gutt (hennes ord, men forstod hva hun mente), hun tok silikon i fjor sommer, og det så fantastisk bra ut! Hun er kjempefornøyd selv, og det er jo selvfølgelig det viktigste! Hun tenkte på dette veldig lenge før hun faktisk gjorde det, og det er nok en av grunnene til at hun ikke angrer på valget hun tok! 🙂

  107. syns du ska gjøre det! har dødslyst sjøl selv om æ ikke har så små puppa.. 🙂
   ska du i bursdag i hammerfest til helga btw? 😀

  108. fint at du tar opp slike temaer!:) har faktisk også tenkt på det lenge 🙂 hvis du virkelig føler for det, så gjør det 🙂

  109. kan du vær så snill å ikke legge ut sånne bilder. nå får jeg ikke lov til å lese bloggen din mere. fordi foreldrene mine syntes ikke det er greit å legge ut bilder av pupper og sånn. så slutt med det, hvis du ikke vil miste alle leserne dine da!

  110. Dersom dette er noe du føler er viktig for at du skal ha det bra med deg selv og din egen kropp; så go for it!
   Jeg har ikke noe imot at noen tar plastisk operasjon dersom de gjør det for at de skal bli mer glad i sin egen kropp, fordi det er en selv som skal leve med den kroppen man har, og dette er ikke lett dersom man hele tiden går og ser på noe som man så gjerne ville ha fikset på!
   Gjør det dersom det er noe du føler er viktig for deg selv! ♥

  111. go for it! jeg har tenk på det selv, det er liksom det eneste som kansje “mangler”. Det er ikke vi som bestemmer det, det er deg! det hadde sikkert blitt super fint!

  112. Pupper er fint og jeg synes at silikon ikke er noe ting å være i mot. Har små pupper selv, og det er de jeg er minst fornøyd med på kroppen så jeg skjønner hva du mener. Jeg synes at du bør gjøre det hvis du tror du vil føle deg bedre med større pupper. Det hadde jeg også gjort hvis jeg hadde hatt fine silikon pupper 🙂

  113. Et lite tips fra en som (mest sannsynlig) er litt eldre enn de andre som kommenterer: selvtillit kommer også med alderen. Da jeg var på din alder syntes jeg også at jeg hadde kjempesmå pupper, men nå er jeg kjempefornøyd med hvordan jeg ser ut. Tror det er sånn for mange, alle er misfornøyd i tenårene men så kommer det seg i 20-alderen 😉

  114. Jeg er for silikon, og vurderer selv når jeg bli gammel nok ! ikke hør på hva andre sier, følg magefølelsen din og bestemm det heelt selv!

  115. Jeg synes det blir for dumt når kvinner skal legge seg under kniven for å bli “perfekt”. Du har den kroppen du har, og det burde du være fornøyd med. Jeg er helt helt med på å trene for å få en slankere/sunnere kropp, men å bruke masse penger på pupper blir for dumt. Det er iallefall min mening.. 🙂

  116. syns du ska gjør det du selv vil !
   hvis silikon i puppan dine gjør dæ fornøyd og du føle du blir 100% fornøyd med kroppen din sjøl, da gjør du det 🙂
   har ingenting i mot det æ, og hvis æ hadd hatt småe bryst, og nesten hadd vært over tenåringsaldern, da kroppen slutte å utvikle sæ særlig mer med at puppan veks, og at man får mer forma osv, så hadd vel æ også vurdert/tatt silikon i brystan, selvom kanskje dem blir litt hard osv da 🙂 haha 🙂
   men æ hadd vært stolt over ditt valg uansett æ, og støtte dæ i det, selvom æ ikke kjenne dæ, så klare æ å sett mæ inn i situasjonen du e i 🙂 og ja you only live once, so go for it girl!

  117. Jeg synes du skal gjøre det hvis det er det du vil, og det får deg til å føle deg bedre 🙂 Jeg har selv komplekser med det, og hvis jeg ikke får større snart, skal jeg ta når jeg blir 18, og jeg er 16 nå..

  118. Vil ta selv, når jeg fyller 18 om et halvt år. Og gjerne har 30 000 kr da, heheee. men bloggkjendisen sliter vel ikke med pengene. Gjør det du, dersom du tror du føler deg bedre med deg selv da 🙂

  119. hvis du syntes du har små pupper burde du gjøre det hvis du har lyat, men hvis du har store pupper ser det bare jævlig dumt ut !!!

  120. Kan du legge ut video om hvordan du trener kroppen din? Armer og rygg, spesielt 🙂 Digger bloggen din!

  121. Det er kompikasjoner med alt, skal man kun tenke på det får man ikke gjort noe. Jeg kjenner mange som har silikon og er superfornøyd!!! Og jeg skal selv ta silikon. Jeg er 22 år, og gjør det fordi puppene er det eneste på kroppen min som trekker selvbildet mitt betraktelig ned. Derfor støtter jeg valget du eventuelt tar. Flott innlegg også! Du er tøff;)

  122. Jeg tok silikon i fjor og jeg angrer ikke et sekund etterpå. Jeg ville ha en naturlig størrelse. Tro meg man må ikke ha SMÅ bryster for å være missfornøyd. Jeg hadde bryster fra før men har aldri vært fornøyd med de. Men nå er jeg så fornøyd at med meg selv nå. Man kan faktisk kjøpe seg lykke:) Jeg bruker aldri utrigning nå etter jeg opererte meg. Jeg gjorde mitt inngrep på Nobel Clinic i Oslo. Jeg anbefaler de. Veldig profosjonelt og man blir gått tatt vare på der.

  123. Først å fremst, det er din kropp du velger hva du vil gjøre med den. Hvis du mener at dette kan gi det bedre selvtilitt, hvorfor ikke. Noen jenter føler for at sminke gir gir dem bedre selvtiliit, og hvis du fører silikon kan gi deg det why not. Jeg ville ikke tatt en oprasjon selv, men jeg er ikke imot det heller.

  124. Jeg synes det høres ut som du har tenkt igjennom dette, og hvis du hadde gjort det, hadde jeg helt ærlig ikke brydd meg stort. Men mange av kommentarene til innlegget skremmer meg. Er vi så lett påvirkelige. Hvis vi leser at en toppblogger vurderer silikon, skal plutselig vi også ha det? Det er jo tross alt helt normalt, eller hva? Jeg kan ta hele regla om at det er innsiden som teller, at man vil angre senere og at det er sjarmerende å ha noen feil( ingen vil noen gang bli helt perfekte). Men disse argumentene er det mange som har sagt før meg, og jeg ønsker egentlig bare å si at det er skummelt hvor lett påvirkelige vi er. Dette er selvfølgelig ikke Tuva sin feil, men kanskje hun har blitt påvirket en gang hun også?

  125. Jeg er faktisk veldig positiv til silikon og har lenge tenkt på om jeg skal gjøre det selv når jeg blir eldre. Men en ting du kanskje bør tenke på, du som er så glad i barn, er at du kan jo ikke amme når du har tatt silikon. Dersom det ikke er et problem er det bare å kjøre på! Men du bør absolutt tenke over det og kanskje vente litt til du er noen år eldre og kroppen din er fullt utviklet, som 18-åring er jo ikke brystene fullt utviklet heller ; ) Men for all del, kjør på! så lenge det er gjennomtenkt 😀

  126. har du sååå små pupper da? hvilken bh-størelse bruker du?
   syns du skal gjøre det om det er det du vil 🙂

  127. Jeg mener at hvis du synes at du har små pupper, så kan du gjerne ta det. Hvis du vil føle deg mer selvsikker og ha et bedre selvbilde og selvtillit av å ta det, så gjør det. Det er jo bedre å føle seg 100 % selvsikker! Men du har en sinnsykt fin og veltrent kropp, så alt fokuset går i grunn på den flate magen din, de flotte beina dine, de veltrente armene dine og den harde sprettrumpa som de fleste jenter drømmer om å ha!
   Jeg ville absolutt ikke hatt noe i mot det om du hadde tatt det, men du burde hvertfall være helt sikker på om du virkelig vil ta det! 🙂

  128. Jeg synes at dine er i akkurat perfekt str for deg jeg skjønner at mange har god grunn men jeg har sett bikini bilde av deg og Therese sammen og dine er IKKE småe
   Jeg har ikke noe imotndine tanker det er jo tross alt din kropp det er snakk om her
   Men jeg vil nok nesten si at det er bortkastet penger når det gjelder deg du trenger ikke etter min mening å forstørre dem på noen som helst måte Du er perfekt akkurat som du er
   Neste gang du ser deg i speilet skal du se stolt på deg selv og tenke at de er jo fine som de er

  129. Syntes det er helt greit hvis du har veldi små pupper for alderen din og du bare vil opp en str eller to, men det kan bli litt for mye når folk har sånn “Linni Meister” str på puppene.

  130. Æ e i samme båt som dæ, har godt trent og fin kropp, men de små puppan mine ødelegg veldig for kordan æ føle mæ. Sjøl har æ veldig lyst å ta silikon, men æ vet at familien min e veldig i mot det så æ vet ikke om det e nåkka æ blir å gjøre. Men æ syns det e bedre å være trygg nok på sæ sjøl til å gjøre det man vil, enn å gå rundt å være usikker fordi man har små puppa 🙂

  131. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har tenkt tanken selv. Og ikke akkurat sjeldent heller.. Jeg støtter deg i valget ditt så lenge du gjør det med måte! Jeg føler selv jeg trenger det for å få et mye bedre selvbilde så hvorfor ikke? Om jeg noen gang skal ta silikon skal det helt klart være for min egen del!

  132. Jeg skjønner jo selvfølgelig at du har denne meningen. Ikke fordi du trenger det ellernoesånt, men generelt. Men ingen er perfekte. Ikke du eller noen andre. Alle har minst en ting de er uførnøyde med. Enten det er skjeive føtter eller for stor nese.. Men alle med et lite problem tar ikke en farlig operasjon forde om. Alle har noe de ønsker å forbedre med seg selv.. Og om du tar silikon, så finner du garantert en annen “feil” med deg. Og alle er forskjellige. Alle kan ikke ha store pupper, alle kan ikke være syltynne. Og jeg må si du er veldig tynn, du har en fantastisk fin kropp, og det er ikke med unntak av puppene dine. Pupper trenger ikke være store for å være fine. Og jeg kan ikke si det virker som at puppene dine er noe små, de heller mere over på normalt/større. Jeg synes du ikke burde gjøre dette, du er kjempe fin akkuratt sånn du er.

  133. Vi skal ikke bestemme hennes liv og jeg syntes at om hun gjør det skal ikke vi bry oss om det! Tuva gjør det som hun føler hun burde gjøre! 🙂 foresten elsker bloggen din!:))

  134. Ditt valg.. Men dette er min mening, det er ett utrolig overfladisk/og egoistisk “behov”, og syns du burde få hode opp av jorda, og akseptere deg selv sånn som du er, viss du fikser på en ting så blir det flere! 🙂

  135. Jeg synes ikke du har for små pupper da, men hvis du tror at du selv kommer til å bli mer fornøyd med kroppen din etter å ha tatt silikon, SÅ GJØR DET! Jeg kommer selv til å gjøre det nåe jeg blir atten om ett og et halvt år, og jeg er sikker på at selvtilliten min kommer til å bli mye større etter det! 🙂

  136. OG jeg syns du ser utrolig bra ut allerede, trenger absolutt ikke fikse på puppene.. Alle er forskjellige å fine nettopp derfor! 🙂

  137. Jeg skjønner godt at du vurderer silikon hvis du ikke er fornøyd med puppene dine! Jeg personlig syntes jeg har alt for små pupper, men er fornøyd med resten av kroppen min. Jeg klarer heller ikke å gå med bikini eller utringet topper uten å føle at jeg ikke ser bra nok ut og at jeg ikke er 100% fornyd med kroppen min. Det er kjipt, spesielt når andre kommenterer det.. Støtter alle som tar silikon og har ingen ting imot det!:-)

  138. Anbefalles:) Jeg tok når jeg var 18 år 🙂 veldig uvanlig i så ung alder, men hvorfor ikke? tenkte jeg. Nå er jeg veldig fornøyd. Har hatt det i et halv år, og elsker puppene mine! haha

  139. Hei!
   Huff, jeg skjønner så inderlig godt hva du mener… Er selv 18 år, og tar meg ofte i å se på alle jentene som er 2-3 år yngre en meg, men alikevel har 4 ganger større pupper.. jeg har liksom en liten B-cup, og for all del jeg forstår og misunner alle dere som klarer å være fornøyde med det, men for meg så er det faktisk noe jeg tenker på hver dag! Når jeg ser meg i speilet klarer jeg bare ikke å være fornøyd med det jeg selv kaller for “myggstikkene” mine. Jeg tenker egentlig at silikon er den eneste løsningen, for jeg får virkelig dårlig selvtillit av å ha så bittesmå pupper! Likevel er det jo et relativt omfattende inngrep, og det går ganske lang tid før alt er grodd sammen og ser fint ut igjen.. For å ikke snakke om at det er svindyrt! Huff nei, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg forstår alle som virkelig går for det, kan godt være jeg gjør det selv!!

  140. jeg sier: gjør det du føler for 😉
   men hvis du ikke er fornøyd så go for it 🙂
   men du kan vente litt og se om de vokser litt, hvis du ikke får større på en ganske laaang stund så kan du gjøre det. jeg kan ikke si så mye selv for jeg har ikke akkurat ”store” eller ”småe” bryster selv heller de er midt i mellon, jeg er bare tolv år. men hvis du vil kan du selfølgelig gjøre det, du er 18 og kan bestemme selv jeg er 12 og må vente 6 år til 🙁
   jeg er sjalu på de som har større enn meg og det er gaaanske mange men i klassen er det bare 4stk som har større enn meg. Urettferdig. så gjør det om du har lyst 🙂
   kos og klem fra Hanna<3

  141. Dønn, du har ikke litt småe pupper en gang. Liksom, jeg får ikke kløft en gang og er 95’er- kvir meg til hver sommer! Hater å bade med guttevenner. Har faktisk tenkt en del på silikon selv.

  142. det er nydelig med store pupper, men samtidig finnes det ike noe mer sexy en kvinner med små pupper, som elsker dem for akkurat slik de er. Noen har store pupper andre små. Det får gutter bare leve med. Kjendiser som kate hudson og vår norske ulrikke lund har små bryster men de er stolte over det! Det er sånn du er skapt og du burde prøve å lære deg å leve med det, før du tar silikon.. For det er jo sånn at gutter liker naturlige jenter best?

  143. Jeg har selv silikon, og jeg er strålende fornøyd. MEN, husk på èn ting; Når du opererer puppene, så kutter dem mange nerver, og du vil kanskje aldri få tilbake samme følelsen i brystet og nippelen. Jeg har mista følelsen i ene brystet og nippelen, mens den andre nippelen har betydelig nedsatt følelse. Etter to år har følelsen fortsatt ikke kommet tilbake. Så det er også noe man må tenke på 🙂

  144. Greit du har noen gode argumenter for å ta silikon, MEN det er også mye annet en bør tenke gjennom før en gjør slike inngrep.
   Jeg har selv tenkt på silikon lenge fordi jeg alltid har vært en 75A. Jeg er nå 22 år og fikk nylig mitt første barn. Hvis en har silikon når en skal amme, kan det hende at en får problemer, eller ikke klarer å amme i det hele tatt. Nå har jeg med melkesprengte pupper 75C, og jeg beundrer det jeg ser i speilet. Men jeg vil likevel vente til jeg er helt ferdig med å få barn, før jeg igjen skal vurdere silikon. Det er NÅ jeg skjønner hvor frustrert og deprimert jeg ville blitt om jeg ikke hadde fått til å amme. Ammingen er noe av det mest fantastiske du gjør som mor, og barnet trenger den nærheten. Dette hadde ikke falt meg inn i tankene engang da jeg var på din alder, eller når jeg var 20/21 år heller. Tror virkelig jeg hadde angret om jeg hadde tatt silikon tidlig. Sier ikke det går galt i alle tilfeller, men jeg ville ikke tatt sjansen.
   Så er det jo slik som andre også nevner at det er mange inngrep det går galt med, og du kan sitte igjen med et resultat som får deg til å gråte. Er det ikke da bedre å være fornøyd med den du er, og slik du har blitt skapt?
   Skjønner på kommentarene over at det er veldig mange unge jenter som kommenterer og har tatt silikon/vurderer det uten helt å tenke over ALLE konsekvensene av det, noe jeg synes er veldig synd.

  145. Du har nydelig kropp, og jeg syns du er perfekt som du er. Hvis du vil ta silikon er det selvfølgelig ditt valg. Men jeg synes virkelig ikke det ser ut som om du har en liten b-cup, i hvertfall ikke her; http://tuvaw.blogg.no/1336465245_resultater.html#comment . Men, om det skal til for å få deg til å føle deg vel kan du jo gjøre det☺ men ut i fra bilder mener jeg virkelig ikke det er nødvendig! Jeg har også liten b-cup og må alltid bruke push-up for å føle meg tilpass. Får ikke i nærheten av kløft uten.. Men har du virkelig b-cup? Det ser i hvert fall ikke sånn ut..

  146. Så lenge du ikke overdriver støtter jeg deg absolutt siden du sier du har tenkt nøye over det.
   Annette haga / nettenestea størrelse på silikon implantatene kan sikkert bli fint, hun har vel sånn ca 300 g i hver 🙂 Uvanlig å ta mindre enn det.
   Bra du er ærlig om det i alle fall!! 🙂

  147. Do what you have to do! Det er ditt valg, og det er ingen av oss som har noe vi skulle sagt 🙂 Som du selv nesten sier, det er forskjell på silikonen til Tine Helene Valle og den du tenker å ta! Jeg er for silikon så lenge det ser noenlunde naturlig ut. Puppene dine kan du ikke gjøre noe med uten inngrep, men resten av kroppen din har du jobbet godt for å få den til å se bra ut 🙂 Digger deg, Tuva.

  148. Så lenge du selv blir fornøyd. Jeg tror selv jeg skal ta det når jeg bir 18. Er nå 15 år da, kanskje ikke helt ferdig utviklet. Men vist jeg slektes på morsiden, så blir jeg å ha småepupper til jeg får barn selv. haha Så ja, jeg skal ta det! 🙂
   Blei mere motivasjon av det innlegget for og si det slikt 🙂

  149. Jeg ønsker selv å ta silikon når jeg blir eldre, hvis ikke noe skjer med kroppen min snart. Jeg begynner nå i 1. videregående og har absolutt ikke pupper. I. Det. Hele. Tatt. Jeg kan fint bruke 65a, men bruker 70a for å like meg selv bedre. Jeg har nok aldri fått kløft i hele mitt liv, og føler meg som en 10 åring når jeg går på stranden. Ja, jeg har problemer med dette.

  150. Jeg vil si at du bestemmer det helt selv. Det er ditt valg! Men jeg vil også si at du har jo aldeles ikke små pupper. Vi har sett mange bilder av deg i bikini og jeg må bare få si at du har jo ærlig talt ikke små pupper? Vet du hva SMÅ pupper er? 🙂 Hahhaha! Syns du er helt perfekt jeg! Andre ting som er viktige og tenke på rundt silikon er jo om du ønsker barn osv? Det kan skape problemer med silikonet!

  151. nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei eller jo, om du har små pupper så

  152. Wow, du er faktisk den siste personen jeg hadde sett for meg ville ta noe sånn. Jeg er virkelig ikke imot silikon, og jeg er helt enig med deg. Slike valg syntes jeg er helt OK sålenge man gjør det for seg selv og ikke for noen andre. Hadde du gjort det fordi noen andre hadde villet det, eller var redd for hva andre syntes om dine pupper hadde jeg vært imot. Jeg er selv veldig fornøyd med kroppen min-men ikke puppene. Jeg er bare 16, så jeg er ikke ferdig utviklet enda. Blir det sånn at jeg ikke blir “tilfredstillt” med puppene mine, kommer jeg til å gjøre akkurat det samme 🙂
   Syntes det er veldig tøft av deg og skrive om det, hadde jeg virkelig ikke forventet!
   YOU GO GIRL 😀

  153. jeg har også utrolig lyst på silikon, men jeg er bare 16 så jeg må vente litt til.. 🙁 bare sånn at du vet det så er det 6000 kr billigere om du tar det i Sverige 🙂
   btw, tror du kommer til å kle det! 😀

  154. Jeg har ikke noe imot silikon , men jeg synes ikke man trenger å ta et tonn med silikon i hver pupp , men hvis du føler for å ta silikon og ikke føler deg vel uten . så anbefaler jeg å ta det for din egen skyld <3

  155. Man er helt samme person som man er med silikon og uten silikon, bare man kanskje har litt bedre selvtillit, og det er jo bra. Så skjønner ikke hva alle ha imot silikon så lenge man ikke overdriver. 🙂

  156. Ikke gjør det man kan få problemer med brystene senere og man kan også få lettere brystkreft… Det er selvfølgelig noe de som opererer deg sier “det går kjempe bra, det er ikke farlig” men dt er det man kan bli sengeliggende og dårlig det er ikke bra for kroppen og jeg ville ikke gjort.
   Faren er 70% for å få lettere brystkreft når man blir eldre…. Gjør hva du vil, men jeg kan mer om silikon en det du tror!!!!
   Jeg hadde en bestemor som dette skjedde med å hun fikk beskjed om at det var silikonen som henne tok i puppene som var årsaken til kreften!
   Men gjør hva du vil:))

  157. Først: du har nydelige pupper(det jeg har sett av de). Jeg har selv D i størrelse, og skulle ønske HVER dag at jeg hadde mindre pupper. Små pupper er UTROLIG fint og praktisk, og man kan bruke alle de fineste bikiniene. Når jeg tenker på hvilke pupper jeg ville hatt, tenker jeg faktisk på dine.
   Livet med litt store pupper er… fælt, for min del. Jeg er slank ellers, men har store pupper og skjemmes når jeg går i bikini. De henger lettere og mer enn mindre, er tyngre for nakke/rygg, er kjempeekle å trene med osv.
   Ville bare si dette, sånn at du kan tenke ekstra nøye før du gjør dette.
   Respekterer uansett valget ditt, og håper du blir fornøyd! 🙂 Du inspirerer meg faktisk til å ta steget å få forminskelse.
   Lykke til!

  158. Fyller selv 18 i august og sparer opp til å ta silikon da. Synes det er et valg man ikke skal spør andre om meninger om, for de fleste er imot det uansett.

  159. har du lyst på silikon, så skaffer du deg silikon. skjønner ikke hvorfor så mange er i mot det. Tøft gjort av deg å være så åpen om det på bloggen. Men jeg har ett spørsmål, blir ikke dette vanvittig dyrt? Jeg har lyst på silikon selv, men tørr ikke tenke på hvor mye jeg må spare, jeg. haha! 🙂

  160. Jeg er ikke prinsipielt mot silikon, men jeg er mot at folk som deg påstår at de har små pupper, når de absolutt IKKE har det. Jeg har sett bilder av deg i bikini, og hvis du selv mener at den utringningen er et tegn på at du har små pupper, så burde du heller ta en øyeoperasjon – just sayin’. Personlig har jeg små pupper, langt mindre enn dine, jeg klarer ikke å få til en utringning med verdens beste push-up en gang!
   Så joda, ta silikon, gjør hva enn du vil, men etter min mening burde man virkelig ha en god grunn for å gjøre en slik endring på kroppen. Du sier jo selv at du ikke sliter med dårlig selvtillit angående kroppen din, og det er vanskelig å være fornøyd med alt. Du burde ha pupper som står i stil til den slanke kroppen din, og en slank og nett kropp, tilsier små pupper.

  161. Kjør på! Du bestemmer selv over din egen kropp, og slike inngrep mener jeg kan redde selvfølelsen og/eller liv hos mange!
   Jeg selv skal ta silikon, noe jeg har tenkt på i mange år! Jeg venter bare på den dagen jeg blir 18 år, om 4 måned. Jeg har så å si null selvtillitt på grunn av brystpartiet, og jeg har bare dette alternativet å velge.
   Jeg ønsker gjerne at du oppdaterer om dette, det hadde vært til stor hjelp!

  162. Jeg har faktisk selv lyst til å ta silikon 😛 Jeg har mindre pupper enn deg, har ingenting, sånn seriøst xD er like gammel som deg, og har vært misfornøyd med puppene mine i mange år… De passer liksom ikke til resten av kroppen. Men det koster jo en del da, og man blir sengeliggende en stund? 😛 Jeg har hvertfall ikke noe i mot at folk gjør dette, om det bedrer selvtilliten så masse, må det jo være lov 🙂 hah, kleint å skrive

  163. Jeg vurderer det samme selv, og jeg er Personlig Trener! Er mye meninger og erfaringer vedrørende under/over muskel med tanke på trening. Så der må en nesten bestemme seg for hva som er viktigst for nettopp deg 🙂 Jeg regner nok med at jeg går for under muskelen pga utseende og mest naturlighet mye pga yrket mitt 🙂

  164. Så lenge det gjør deg lykkelig, så selfølgelig go for it! Herregud, jeg er helt FOR plastisk kirurgi hvorfor ikke liksom? Vurderer å operere nesen min når jeg blir eldre, fordi jeg vet at jeg ville følt meg finere da 🙂

  165. Jeg skjønner akkurat åssen du har det! Jeg er selv slank og har egentlig ikke mye å klage over, men puppene mine er små. Jeg bruker 75b i push-up. Vet jeg hadde følt meg såå mye bedre om jeg hadde hatt litt større pupper, men jeg vil se an hvordan jeg klarer å leve uten silikon, haha 😀 Kanskje jeg tar det en eller annen gang i fremtiden 🙂 Ble en smule fristet da jeg så hvor fine pupper de på bildene fikk!

  166. Jeg er bare 15 år men har tenkt tanken med det å ta silikon, har prøvd å tilpasse meg sånn som jeg ser ut, men klarer det ikke helt..Vet jeg kommer til å utvikles litt mer, men jeg er veldig tidlig i utviklingen. Jeg er vell mest redd for hva mamma kommer til å si om det…….

  167. Jeg er kun 15 år men jeg er sykt lei av å ha små pupper, vil ha store! Du er heldig!! Misunner deg som kanskje skal ta!

  168. Jeg er for silikon, men ikke ta for mye! Da blir det ikke pent! Det er bare ditt valg. Ikke la noen andre bestemme for deg.

  169. æ tok silikon me en gang æ fylte 18 for at æ ikke va fornøyd me det æ hadde. for å si det sånn, angre ikke et sekund. har du et ”problem” me puppan dine, DO IT ! har en d cup nu å e storfornøyd 🙂 opererte forresten på Fornebu klinikken i Bærum, dem va utruli flink og man følte ikke at man va på sykehus i det heletatt..

  170. Gjort for meg azz! Jeg gjorde det å er fornøyd, men husk at du er ung ennå da 😉
   jeg bestemte meg når jeg var 12, men tok det ikke før jeg var 21 …
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   ..
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   .
   ..
   .
   .
   .
   .
   ..
   .
   . Jeg er ikke den ekte Iselin:oo trodde du det? >:D

  171. Jeg tok silikon i en alder av 19 og har ikke angret en dag, det er fire år siden om en måned. Det du burde være klar over er at alt det negative du får høre om er det fysiske, du kan miste følelsen i niplene osv. Men jeg synes fokuset på det psykiske er alt for neddysset, jeg slet ikke spesielt mye fysisk, men hadde en del problemer med å aksepetere at jeg måtte gjøre det for å føle meg tilfreds. Mitt syn på meg er jo egentlig bare en gjenspeiling av det bildet vi får fra omverden. Men som sagt angrer jeg ikke på at jeg har gjort det, føler meg mye bedre nå, men rett etterpå hadde jeg en del rare tanker. Du burde virkelig forberede deg mentat på dette nå når du har bestemt deg for å gjøre det 🙂

  172. Skjønner deg faktisk utrooolig godt! ¨Jeg er en jente på 18 år og bruker str, 70a liksom.. synes ingenting om det. er itilleg ikke så fornøyd med resten av kroppen heller, og det er veldig irriterenes å ha små pupper, siden det er høyt i fokus hos mange!.. Jeg har utrolig lyst selv å ta silikon i puppene, bare for å få litt større og tørre å vise meg frem litt mer.. Jeg får HELE TIDEN høre hvor små pupper jeg har, og det hjelper virkelig ikke på selvtilitten min 🙁 jeg hater det å se meg selv i speilet og selv om man ikke vil så sammenlikner man seg jo med andre, sånn er det bare.. Jeg vil ta, men usikker på pris.. er det veldig dyrt? 🙂
   Synes uansett du skal gjøre det du vil! du er råtøff og en super blogger uansett <3 STÅ PÅ!!

  173. Jeg la selv inn implantater da jeg var nitten, og er veldig glad for at jeg valgte å gjøre det tross smerten som fulgte med! Angående alderen din nå så vil jeg anbefale deg å vente med et eventuelt inngrep til du er tjue. Da med tanke på kroppens mottak av inngrepet og kroppens generelle utvikling (en jentes bryster er gjennomsnitlig ferdig utviklet mellom 20-22 år).
   Lykke til med prosessen om du setter den i gang! 🙂

  174. Kjære Tuwa,
   Jeg anbefaler deg å vente noen år. Selv hadde jeg en stor forandring når det kommer til pupper. Da jeg var like gammel som deg var jeg en b-cup og var egentlig fornøyd med det. Problemet var at puppene mine fortsatte å vokse som smått. Da jeg var 19 var jeg plutselig en C, og da jeg ble 21 år ble jeg en DD. Så mitt råd er, VENT med silikon til kroppen har utviklet seg ferdig. Det er store muligheter for at puppene dine kan vokse, selv om du ikke vosker i høyden. Vent litt. Er du fortsatt misfornøyd når du er 20 år (altså om bare 2 år), så kan du gjøre det du vil… Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle gå fra en b på videregående til en dd på universitet. Selv må jeg si at jeg kunne tenkt meg å ha mindre pupper og synes det er finere, men det er vell gjerne at alt er grønnere på den andre siden.

  175. nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei nei

  176. Du er jo SÅ fin akkurat som du er. Det kommer alltid til å være “noe” du er misfornøyd med ved deg selv uansett. Alle har forskjellig smak, og det finnes tonnevis av gutter som ikke er så opphengt i pupper som jenter tror. Jeg forstår at du vil passe inn i dagens “image” av en perfekt kropp. Men du er perfekt akkurat som du er, og jeg skjønner IKKE hvorfor du vil forandre på det som gjør at du er du :-)!

  177. og btw! Grunnen til at du kanskje ikke har SÅ store, er fordi du er veldig trent og tynn, og mye av pupper er ofte laget av fett 🙂

  178. det er jo ditt valg! det er jo mye bedre å føle seg vell enn å ikke gjør det liksom, og det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe mann ikke har gjort. syntes du skal gjøre det og gå etter din egen mening jeg!

  179. Jeg tok silikon for snart et halvt år siden! Er akkurat fylt 20år, har hatt komplekser for å bade osv siden jeg var 15, så da jeg begynte i heltidsjobb og bodde hjemme og plutselig så at jeg satt med over 50k i hendene, bestilte jeg konsultasjon og dato! La inn 240ml, hadde en 70a, er nå 70d – aldri vært mer fornøyd med brystpartiet mitt! 😀
   Men som Monica sier, det er mange tanker i hodet etter operasjonen! Det fysiske er bare vondt i 5 dager etterpå!
   Nå har jo du fortalt hele verden at du skal opereres, og jeg misunner at du tør å stå frem med det på den måten!
   Jeg har ikke fortalt det til flere enn mine aller nærmeste venner og kjæresten… Foreldrene mine og familien vet ingenting! Det er vel mest fordi familien min er veldig religiøse og mener man tukler med “guds skaperverk” om man gjør slike inngrep, men også fordi jeg ikke vil bli dømt av omverdenen og bli sett på som “hun med falske pupper”… Riktignok ser de helt naturlige ut og er faktisk ingen som har spurt, bare fått ett par kommentarer om at jeg har fine pupper! (Skulle barte mangle når jeg har punget ut 32k for de!!)
   Hååper det kommer en dag der jeg er like tøff som deg og kan stå frem og fortelle “hele verden” at jeg også har det! Lykke til! 😀

  180. Hvis du mener at det kan forbedre selvtilliten din, og du ikke får uproporsjonale bryster etter operasjonen, så synes jeg det er greit:) Du gjør det jo for å føle deg vel:)

  181. Jeg mener at du skal gjøre det sånn at du blir fornøyd, men seff!! Ikke tenk på hva andr sier;D
   Følg hjertet ditt ♥
   -bisf

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg