Edru på byen og nikotinfri snus

God morgen mine fine lesere! 

I går dro jeg ut en tur med Catarina siden hun absolutt ville så mye. Og siden jeg er den jeg er, veldig snill og søt og kul, sa jeg ja til å bli med – SELV om jeg har forbud mot alkohol denne uken. Så jeg dro edru ut på byen! Sier seg selv at det er litt kjedeligere enn vanlig, men det er opp til hver enkelt hva man gjør ut av situasjonen, så det var faktisk helt greit. 

Og forresten dere, nå har jeg vært nikotinfri i 6 dager. Har ikke fortalt dere om det, rett og slett fordi jeg ikke gidder å gi falske signaler om at jeg har sluttet når jeg ikke klarer å gjennomføre det, sånn som tidligere. Synes sluttingen har gått ganske greit, eneste er at jeg merker at jeg spiser MYE mer, sånn for å ikke tenke så mye på snus. Men det roer seg vel etterhvert, tenker jeg (håper jeg). 

Har klart meg uten nikotinfri snus eller noe form for hjelpemidler, MEN i går på byen møtte jeg en venn som introduserte for meg denne nikotinfrie snusen som dere ser på bildet under. DEN VAR SÅ SYKT GOD! Tenk det! Så god at jeg nesten kunne ha snuset den fast. Litt farlig nesten! Har prøvd ut den der Onico tidligere, nikotinfri den også, men den smakte dritt. Så et veldig godt tips til dere som skal slutte og snuse er å prøve denne under. Utrolig god trøst å ha i starten!


Aldri vært borti en “snus” som er hvit! KULT!

REKLAME/TIPS: Siste mulighet! VISA deler ut 2 500 kr i dag. Fyll enkelt ut skjemaet her og bli med i trekningen av 2 500 kr, 1 mobiltelefon og pakketur for 2 til OL verdt 50 000 kr! Husk å huke av boksen for å bli med i trekningen av mobiltelefon!

64 kommentarer

Siste innlegg