Julekos

Heeii! 

I går var vi ute og spiste sushi med jentene. Amalie og Veronica var vel årsaken til at vi endte opp på en Sushi-bar, da resten av oss satt og pirket i maten. Var andre gangen jeg smakte sushi, tja kan vel si at jeg ikke fikk noe bedre opplevelse en fra første gangen, som var helt forferdelig. Ville gi det en ny sjangse faktisk fordi det er veldig sundt, og jeg sier ikke nei takk til flere alternativer til sunn mat, i og med at kreativiteten min på kjøkkenet ikke finnes. Meeen æsj, no more sushi! 

1. Desember i dag og det må jo markeres litt. Har skikkelig spisedag i dag, begynte dagen med pizza fra Dolly Dimples. Var og kikket litt i butikker, handlet litt småting og bursdagsgave til Amalie. Kan vise innkjøpene i morgen, selv om det ikke var så mye. Så dro vi til Espen (broren vår), Katrine og lille Lucas for å lage pepperkaker og spise julegrøt. Kjempekoselig ♥ Lucas er verdens fineste, lille babyen til tante :) 


Hahah morsomt bilde. Jeg bare “wiiihihiii” han bare “ka faen e galt med dokker?!”


Vi kjøpte Amalie en smykkeboks fra Bohus, handkrem, vipper og hårstrikk med sånn gullting. Håper hun blir glad, hihi. Regner med hun ikke sitter og leser bloggen min før bursdagen, så da går det bra at jeg viser dere hva jeg vi kjøpte. 

Nå må komme oss ut av senga og inn på badet for å pynte oss til bursdag, gleeeder meg! Har lovd Amalie å ta med kameraet, så bilder fra kvelden blir det. Regner med jeg ikke rekker å blogge mer for i kveld, så ønsker alle en fiiin lørdag :) 

136 kommentarer

Siste innlegg