Car Wash

I det siste har det vært mye opplegg med EF-gjengen og lite fritid, så når man først har fritid vil man utnytte den, og på kvelden er man som regel så trøtt at man stuper salto i sengen, derfor er jeg litt treg med å oppdatere til tider, i tillegg til at nettet er utrolig tregt. I dag har vi vært på shopping, fikk kjøpt mange fine sko og vesker. Viser alt senere, for nå må vi gjøre oss klare for Disco. Skal ta med kameraet, så dere får se mange fine bilder!

I går hadde vi Community Service, som gikk ut på at vi skulle hjelpe en orginasjon som heter Within Reach med å samle inn penger ved å ha “Car Wash”. Så var det opp til hver enkelt som fikk bilen sin vasket om hvor mye den ville donere. Within Reach er en orginasjon som hjelper folk som trenger hjelp, som f. eks. om noen barn mister foreldrene sine i en ulykke kan Within Reach komme inn å hjelpe barna så de får mat og tak over hodet. Utrolig bra opplegg, og det føltes godt å kunne være til hjelp! 


Ble ikke helt sånn som på film hvor man står i bikini og gnikker puppene over panseret haha! Vi fikk ikke lov å gå i bikini en gang – før helt på slutten når Debra sa at det var greit alikevel. Men det skjønner jeg jo, det var jo veldedighetsarbied og da passer ikke nakenhet inn. Vi hadde det utrolig gøy i allefall!


Gruppa mi

Nå må jeg hive meg rundt, gleder meg til å pynte meg i kveld med kjole og høye hæler. Discoen er en ganske svær greie hvor vi skal møte andre EF-studenter som er på språkreise andre plasser rundt i Florida, så det blir garantert gøy 😀

31 kommentarer

Siste innlegg