VS-bikini strørrelser og pris

Jeg har til nå kjøpt tre sett VS-bikinier + en overdel, og har derfor fått litt spørsmål om priser og størrelser. Størrelsene her er helt annerledes enn i Norge, så jeg måtte prøve meg litt frem i prøverommet før jeg fant riktig størrelse, men har funnet ut at jeg bruker 34C – som da tilsvarer 70D som jeg bruker hjemme i Norge. Litt vanskelig for meg å si hva f. eks. 75C tilsvarer i disse størrelsene, men 34 tilsvarer 70 rundt midjen vil jeg si, og i disse størrelsene har det forresten ganske stor betydning om du velger 32 eller 34 rundt midjen, for både cupen og midjen blir mye større når tallet blir størret. 

Størrelsene er slik:
32 a/b/c/d
34 a/b/c/d
36 a/b/c/d
38 a/bc/d

Eller XS, S, M og L – da bruker jeg M eller L i overdel og XS i truse (akkurat som hjemme). 


Overdel i M. 


Denne har jeg også i 34C – men den ble faktisk for stor rundt midjen av en eller annen grunn. Skal som sagt selge den på bloggen når jeg kommer hjem, da kan jeg måle midjen i cm. 

Prisene varier selvfølgelig, men trusene koster rundt 20-30 dollar og overdelene mellom 30 og 50 dollar (i allefall de jeg har kjøpt, finnes dyrere og billigere). Dollaren ligger på 6 kroner ca, så dere må bare gange prisen med 6. Frakt, toll og slike ting aner jeg dessverre ingenting om hvis dere bestiller på nett, siden jeg aldri har gjort det selv – men det blir nok å skje neste gang jeg får lyst på ny bikini! Bikiniene er utrolig fine, er veldig eksklusiv og av skikkelig kvalitet og man føler seg utrolig flott i de! Standarden har liksom økt nå, så blir vanskelig å finne seg en fin bikini på Cubus/h&m heretter.. 

58 kommentarer

Siste innlegg