Noen innkjøp +++ mer shopping i dag

I dag er hele EF-gjengen dratt på Disney World utenom meg og Therese + fem franskmenn. Vi vil heller shoppe haha, så vi skal ta bussen inn til Orlando som tar en times tid. Egentlig er vel ikke det helt normalt å få lov til alene på språkreise, men vi har verdens beste leder, nemlig Bill. Vi spurte om det var greit og han sa sånn “I don’t want to know, I pretend that you are on the beach”. We love you bill ♥

I går var vi på litt shopping, men ble ikke så veldig mye siden det nesten kun var kjærringbutikker og merkeklær der vi var. Jeg har aldri vært særlig interessert i merkeklær, men fant en søt kjole og fire par sko!


Dette er liksom “Toms” bare at det står “Bobs” på disse. Lurer på om dette er en kopi av Toms? Eller om det kanskje er Bobs det heter her i USA? Fine er de uansett!


Disse betalte jeg ca. 400 kroner for – sykt billig! De koster vel over 1000 kroner i Norge om jeg ikke tar helt feil?

Etter shoppingen dro vi inn til St. Sugustine som visstnok skal være den eldste byen i hele USA. Der var det for det meste bare souvenirbutikker, noe som var litt kjedelig – men greit å få med seg!


Vi fant en butikk med mange fine og morsomme maskerademasker.


Struts


Jules og Rafael – our bitches!


Mye venting når man er så mange på tur. Alltid noen som er sene (aldri vi såklart). 


Kjøpte meg en Belly Dance-bh-greie. Så typisk meg, kommer bare til å ligge og råtne i skapet, eller forhåpentligvis får jeg brukt den på et karneval i framtiden 😀


Fiiin! Fra en jallabutikk. 

Nå skal vi gjøre oss klare for shopping! Forhåpentligvis er jeg noen tusenlapper fattigere når jeg er tilbake, viser dere selvfølgelig innkjøpene. Ha en fin dag alle sammen, her er klokken forresten klokken 11.15. 

58 kommentarer

Siste innlegg