Colour Disco

Heisann, en uke siden sist! Jeg og Therese har vært ganske irriterte over nettet på hotellet, det funker ikke på dagtid, og derfor har bloggingen vært et problem. Synes det er veldig synd, for har masse bilder jeg har hatt lyst til å vise dere, men får bare ta en liten oppsummering når jeg kommer hjem til stabilt nett (hjemme på onsdag). I morgen er “Graduation” for å “feire” at vi har gjennomført språkkurset, og da skal vi vise frem et slideshow vi har laget i grupper som jeg holder på å jobbe med nå. Egentlig bare derfor jeg er våken midt på natten selv om jeg er stuptrøtt, men jeg må få det ferdig først. Poster filmen selvfølgelig på bloggen når den er ferdig opplastet! 

Har vært en helt fantasisk måned her i Florida, men skal også bli godt å komme hjem igjen til lille Norge og daglige rutiner. Her nede har vi levd i en boble hvor hverdagen hjemme ikke finnes. Kjenner jeg kommer til å savne varmen og alle de fantastiske folkene vi har møtt her, kommer til å huske denne reisen for resten av livet! 

I dag hadde vi Colour Disco hvor vi skulle kle oss ut i fargen til gruppen vår i bussen, så da var det fargen blå jeg og Therese skulle være kledd i. Ingen av oss har blåe klær her nede, så vi dro på en surfebutikk (så og si eneste klesbutikk her i nærheten) og leitet etter blått. Vi var veldig fornøyde med utfallet, og synes nesten vi fortjente en pris for best kledde haha! Gjennomført og kreativt! Bill, som er vår bussleder, var veldig fornøyd med innsatsen vår 😀


Litt horete antrekk, men utvalget var som så. Men vi var blå og fresh da!!


Therese, Bill og Andrea <3 


Når vi så denne blåe lekebussen måtte vi selvfølelig kjøpe den til Bill, som en liten gave fordi den blå gruppa er best og selvfølgelig slik at Bill aldri glemmer oss (det tror jeg ikke han gjør uansett haha). Om dere skal på språkreise til neste år til Florida så kan jeg bare fortelle dere at Bill og Lindsey er verdens beste ledere!!


Goooo BLUE!!

34 kommentarer

Siste innlegg