Alt ordner seg for snille jenter

I dag har vi som sagt vært på shopping mens resten av gjengen har vært på Disney World. Vi kom tilbake rett før de andre kom, og de fortalte at vi ikke gikk glipp av noe spesielt og at de heller ville ha dratt på shopping enn Disney World – akkurat som vi tenkte. Vi skal uansett på Adventure Island som visstnok skal være mye bedre for ungdommer på vår alder, det blir nok gøy!

For å komme oss på shopping i Orlando som er en times tid unna, måtte vi ta en minibuss til flyplassen og taxi derfra, hele turen kom på 105 dollar (over 600 norske kroner, ganske dyrt, men vi måtte jo komme oss på shopping..) Vi shoppet faktisk i 8 timer! Tiden gikk kjempefort, vi koset oss, spiste og tok det helt rolig uten noe stress, og plutselig var klokken 22 og kjøpesenteret stengte. Da gikk vi til informasjonen for å høre hvordan vi skulle komme oss til Cocoa Beach sa de at den eneste muligheten vi hadde var å ta taxi, som ville koste rundt 150 dollar (nesten 1000 kroner). Han gutten som jobbet i informasjonen var så snill å tilbydde seg og kjøre oss hjem for 50 dollar (han skulle samme vei, bare at det ville ta han 45 minutter ekstra), og det ble vi selvfølgelig veldig takknemlige for. Vanligvis ville vi ikke ha sittet på en fremmende person i utlandet, men han virket veldig pålitelig og det kunne jentene han jobbet med bekrefte. Han var bare 20 år gammel, ganske søt og veldig hyggelig, så det var litt gøy haha! Det er så typisk meg og Therese – havner i “trøbbel”, men det ordner seg alltid liksooom (nesten). 

Så over til innkjøpene! Til å ha vært 8 timer på shopping har jeg ikke kjøpt så mye, men mange av butikkene gir meg en Tyrkiafølelse. Mye fint, men mye stygt også! Jeg prøver å bli en flinkere shopper, som vil si at jeg tenker meg om to ganger før jeg kjøper noe. Har alt for mye klær fra før av, så når jeg kjøper noe heretter må det være noe jeg vet ikke bare blir hengende i skapet. 


Stor og fin veske som har plass til absolutt alt. 


Skjorte med perledetaljer på kragen og skjørt i nydelig mintfarge og glitter. 


Hvit BH fra h&m og bikinioverdel fra Victoria’s Secret. Bh-størrelsene er helt merkelige her, jeg prøvde ikke bikinien før jeg kjøpte den så den var litt for stor rundt midjen av alle ting. Kanskje noen er interessert i å kjøpe den? Tror jeg blir å selge den billig på bloggen når jeg kommer hjem. 


Skrubb til kroppen og rens til ansiktet. Fikk testet produktene før jeg kjøpte de og de virket utrolig bra! Noen som har prøvd de før? Eventuelt vet om de er å få tak i, i Norge? 


Kjole


Something sexy for my Italian boy 


Playsuit


Playsuit


Treningsshorts


Playsuit

Så hva synes dere om innkjøpet? Noen som har butikker her i Florida å anbefale kanskje?

58 kommentarer

Siste innlegg