Tips for å holde på brunfargen

Hallaa! I natt satt jeg oppe til klokka 5 med tårer i øynene å så på Grey's Anatomy. Sykt bra serie! Får nesten lyst til å bli lege etter å ha sett den serien, men legeyrke er garantert ikke like spennende i virkeligheten. På grunn av lite søvn i natt så har jeg sovet bort store deler av dagen, så det blir nok Grey's Anatomy i natt og, hihi♥ Men det gjør ingenting for i dag har det vært grått og kjedelig vær, men i morgen er det meldt knallfint vær! Så da skal vi på Bø badeland tror jeg det er snakk om. Har aldri vært der, men er det gøy? Jeg er ikke så fan av fornøyelsesparker. Men jeg kan jo bare ligge å sole meg, haha…

Var forresten i Hønefoss en tur i dag. Gud for en kjedelig plass!

Takk til alle dere som synes jeg har fin brunfarge! Mange lurer på hva jeg gjør for å bli brun, så jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det en dag. Ikke at det er så mye å fortelle men, ja. I allefall, en ting jeg anbefaler er å smøre seg inn med bodylotion hver dag. Jeg lover, da holder brunfargen dobbelt så lenge!

Jeg bruker denne fra Oriflame, som jeg liker utrolig godt! Den er lett å smøre på og gir huden masse fuktighet. Den lukter veldig godt også. Boksen ser veldig naturaktig ut, så man får et godt inntrykk av den, synes jeg.

Har du noen tips for å holde på brunfargen?

41 kommentarer

Siste innlegg