Da var jeg endelig kommet til Oslo!

Det var skikkelig deilig å kjøre inn i innkjørselen til ho Mor i går kveld etter å ha sittet i bilen i to dager i strekk. Akkurat nå så befinner jeg meg på Sysle, som er 5 minutter kjøretur utenfor Vikersund, som er tre kvarter eller noe sånt togtur utenfor Oslo. Det er litt på landet, men for meg som er vant til å kjøre bil er det bare en svipptur inn til sentrum. Hadde vært skikkelig morsomt om jeg hadde møtt på noen lesere når jeg drar innover, og om de hadde kommet å sagt hei:D

Vi kjørte Svergie ned, og grunnen til at vi kjørte hit er fordi søstra mi har flyskrekk (irriterende, men forståelig). Men for min del gikk turen veldig fint siden jeg sov stortsett hele turen, og når jeg ikke sov så så jeg på Grey's Anatomy (dritbraa!!) og spiste mat og Svenskt godis. Eneste jeg kan klage på er da jeg fikk spy i hele håret mitt. Haha, skal fortelle mer om det senere.
Har bodd i kosedressen min fra www.university.no disse to dagene, så det var digg å ta på seg noe lettere. Forresten, noen som vet om OnePiece er "in" i Svergie også? For jeg følte jeg ble veldig nedglodd da jeg gikk med den inne på butikken.

Feriens første innkjøp er også blitt unnagjort:

Stilrene og høye pumps. Likte de veldig godt! Helt enkle liksom. Betalte 229 svenske kroner, på en butikk jeg ikke husker hva heter.


Men nå skal jeg parkere rumpa mi ute på planen for å tane litt. Så snakkes vi senere!

107 kommentarer

Siste innlegg