Nye innkjøp iiiiiik (Karen)

We meet again! Idag har jeg vært på K1 (del av nytt kjøpesenter i Tromsø), hvor jeg bestemte meg for å endelig kjøpe denne stilige anorakken fra fjellreven. Har vært å sniktittet på den flere ganger, men siden jeg er så fornuftig har jeg ikke villet bruke så mye penger på en gang, men nå, endelig(!) slo fornuften ut av meg. Lurer på hvordan den snek seg inn på meg in the first place. Men har fortsatt ikke brukt den siden jeg kjøpte den… Beholder prislappen på! haha. Den er ganske lik en Tuva har vist dere tidligere, bare mye kulere selvsagt, hennes er egentlig ganske stygg. Butikken heter Friluftsliv og villmark eller noe sånn, husker ikke helt, men har merket at jeg har fått sansen for slikte friluftsbutikker i det siste. Betalte kr 2200,-


Man kan feste pels på den om man vil.

Kan jo slenge med et par andre ting jeg har kjøpt de siste dagene i samme slengen. Jeg er ikke så dum, vet dere. Tenker på det meste. Er det noe jeg elsker å ha på meg spesielt godt, så er det comfye bukser. Sånn som denne fra Bik Bok. Jeg falt pladask med en gang! Utrolig deilig stoff og den ser ikke så aller verst ut heller. Er det noe jeg hater så er det joggebukser med sleng i! ijjækk, få de vækk. Denne buksen derimot var som dratt ut av en av mine mange ideér. (Ja, jeg har tenkt mye på det.) Når jeg tenker meg om burde jeg bli designer. Multigeni, så mange talenter…Den kostet forresten 299,- om jeg ikke husker helt feil.Haha, klarer ikke stoppe meg selv! Må ha en av alt. Luksusfellen, hvor er dere når jeg trenger dere?Disse perlene skal jeg bruke i kveld. Skal kle meg ut fordi jeg skal nemlig på Halloweenfest!Bruker ikke ofte falskvipper, men man får jo helt fantastiske øyne med det, så må ty til det ikveld. Å, hvilke mirakler sminke kan utrette.

Øyenskygge – Cubus, kr 50,- pr. stk.
Halskjede – Cubus, kr 129,-
Perlesmykke – Cubus, kr 39,-
Perleøredobber – Cubus, kr 69,-
Falskvipper – Cubus, kr 59,- 

Noen andre som skal på Halloweenfest idag?? Tror jeg driter i festen og går trick or treat. Om du ser meg vil jeg være hun som stjeler godteri fra de andre barna. 

54 kommentarer

Siste innlegg