Karen er tilbake!!! Hurraaa…

Hei igjen søde børn! Regner med dere har savnet meg en del, og atter en gang er vi samlet her igjen. Ja, jeg må si jeg er en ganske sjenerøs person, med tanke på at jeg bare fortsetter å redde denne bloggen og dermed også deres dag. Jeg burde egentlig bare overta hele bloggen, så kunne Tuva fått gjesteblogge for meg! Haha. Men hun er faktisk verdens snilleste lillesøster fordi jeg har fått låne det gamle kameraet hennes (til evig tid). Hvor får hun tak i pengene? And can I have some?? TV2 hjelper deg; hjeelp!

Over til noe som skal gjøre meg rik; utdanning. Haha, hvem lurer jeg? Finn deg en rik mann og gift deg fort som faen. Men utdanning er også viktig, så stay in school or be uncool and cheer for liverpool. Idag på skolen hadde jeg og min supergruppe fremføring av høstprosjektet. Det er et prosjekt med alle programfagene på salg, service og sikkerhet linjen. Vi holdt en strålende presentasjon og alle fikk 6 😀 Vi ble så overlykkelige at vi ropte det ut i skolegangene, skrek det til folk på gata, ringte nære og kjente, postet det på wallen til venner på facebook og i statusen, ja you name it, we did it! Men whatever.. no biggie liksom. Har alltid tenkt “Karen, du er faen meg et geni”. Nå er jeg overbevist.


Møt supergruppen Mariell, meg og Ramona. Vet ikke helt hvorfor de synes det er så kult med å bruke samme klær, de gjør det nesten hver dag:s Sært.

Heeiii!

44 kommentarer

Siste innlegg