Gi meg sommer, sol og brunfarge

Gøy at dere likte det forrige innlegget! Skal begynne på neste allerede i kveld, så det kommer nok i morgen. Og helt fantastisk at så mange liker konkurransen, over 2000 som har meldt seg på, wow! Trekker vinner på lørdag, som sagt.

Til tross for at tempraturen og været sier noe annet, har jeg bestemt meg for å gjøre garderoben min klar for sommeren. Jeg har alt for lite skapplass til å romme både sommerklærne og alle de tjukke ullgenserne mine samtidig, så på vinterstid bruker jeg å pakke bort sommerklærne å legge de i en eske på boden – og motsatt. Idag bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre om garderoben til ny årstid – bort med ullgenserne og frem med bikiniene og shortsene. Krysser alt jeg har for at jeg slipper å dra ullklærne frem igjen før til høsten, selv om været sier at jeg burde beholde de i skapet litt til..


HEIII SOMMER!!


HA DET BRA ULLGENSER OG VINTER!!! Håper jeg aldri ser deg igjen!!!!!!


Ha det bra fuskepelsen min fra Bik Bok!!!

Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker sol og varme. Blir så utrolig frustert av å bo her oppe i nord hvor snøen FREMDELES ligger på bakken. Det går virkelig utover humøret mitt. Grusomt å tenke på at man er født på feil plass i landet. Jeg kunne liksom ha meldt meg på Paradise Hotel KUN for å oppleve varmen, selv om jeg misliker hele konseptet. Desperasjon! Har sagt det hundre ganger før, men så snart muligheten kommer blir jeg til å flytte sørover – om ikke utenlands! Guuuud…


Gi meg sommer, sol, varme og brunfarge ♥ Til dere som lurte: her ser dere hvorfor jeg ønsker meg pupper i bursdagsgave. NOOO BOOBS! 

– Noen av dere som bor på sørlandet som vil adoptere meg?

242 kommentarer

Siste innlegg