Ting som irriterte meg

Tusen takk for alle gratulasjoner søtiser, dere er best ♥ Har hatt en helt grei dag uten noe spesiell feiring – bortsett fra at jeg dro en liiten tur på fest sammen med Karen da. Var ikke noe hæla i taket for min del – inntil jeg og Kristina fyrte i gang Justin Bieber-spotifylista. Da ble det allsang, dansing, tårer i øyenkroken, mimring om Justin og skikkelig god stemning – i hvertfall for meg og Kristina. Tror ikke de andre digga det helt, men whatever ♥ JB forever ♥ Filmet oss mens vi sang baby, men har en mistanke om at det kun er skriking å høre på filmen (kan ikke sjekke nå, Karen ligger og sover ved siden av meg). Mulig jeg legger den ut i morgen, haha!

Holder på å lage innlegget om januar 2010. Har kommet over et par morsomme innlegg, så velger å retweete, nei, jeg mener selvfølgelig REPOSTE! Alt går i twitter om dagen skjønner dere. Anyways, her har dere en liste over ting som irriterte meg for et år siden: 

 Folk som stirrer
Spesielt på bussen f. eks. Det er utrolig slitsomt, og man føler at man blir overvåket. Også er det sånn at man automatisk ser tilbake, og det er dritkleint.

 Foreldre som maser om at du må rydde rommet
Det blir jo rotete igjen rett etterpå, så hvorfor rydde hele tiden?

 Bloggere som syter over at lesertallene er lave og at de får lite kommentarer
Ingen gidder å lese om bæsingen din. De vil heller lese om noe som interesserer dem mer – da får du kommentarer og lesere.

 Bloggere som linker bloggen sin over alt
Jeg blir bare irritert av det, og da gidder jeg i hvertfall ikke gå inn på bloggen deres.

 Stygg ettervekst
Skjønner jo at det er kostbart og litt tidskrevende å farge etterveksten hele tiden, men det er irriterende med blonde jenter som har helt svart hodebunn eller mørkhårede som ser ut som de begynner å bli skallete fordi hodebunnen er helt hvit.

 Folk som er brune
Nettopp fordi jeg blir dritsjalu og skulle ønske det var meg.

 Folk som skriver alt i facebook-statusen
Ingen bryr seg om alt du gjør, okei? Om du ser film, sover, spiser pizza, er på do, fjerter, tar deg en snus, tok 10 armhevninger, har vært på skolen osv, er svært uinteressant.

 At bussen kommer for tidlig sånn jeg mister den
Altså det er jo den som er for tidlig, ikke jeg som er forsein.. Men det er selvfølgelig helt greit hvis jeg selv er tidlig ute, sånn at jeg slipper å fryse ihjel de få gangene det skjer. 

 Adriana Lima
Fordi hun er så forbanna deilig, sånne som henne gjør at jeg får dårlig selvtillit. Hun slår lett Megan Fox i mine øyne.
        

 Folk på flyet som reiser seg fra setet med en gang setebelteskiltet går av.
Bagasjen kommer ikke noe fortere selv om du løper av flyet.

 Brunetter som farger håret blondt hjemme
Er sjeldent det blir vellykket, de ender som regel opp med gult hår. Også er det ikke alle som innser at de ikke kler alt (sikter ikke mot Therese, hun har fin blondfarge nå).

Mye av det samme irriterer meg den dag i dag, men til forandring irriterer jeg meg GRØNN over småe bilder i innlegg – noe som tydeligvis ikke irriterte meg da. 

 – Hvilket av disse punktene synes du er mest irriterende?

169 kommentarer

Siste innlegg