Ønskeliste til bursdagen min

Som dere sikkert vet (eller ikke), så har jeg bursdag om to dager, altså 29.april. Da blir jeg sytten år, yeyy! Neida, men det blir nok ikke store forskjellen bortsett fra at det kun er ett år igjen til jeg er atten og kan leva livet. Da er jeg russ, da kan jeg reise hvor jeg vil med venner, jeg kan dra ut på byen, jeg kan kjøpe min egen alkohol, jeg kan ta lappen, jeg må betale sure regninger, jeg må ta en del mer ansvar, jeg kan gifte meg, få barn osv. Da er jeg voksen liksom! Har blandete følelser angående det å bli atten år, men det jeg gleder meg MEST til ved å bli atten – det er å kunne reise til syden og sånt med venner! Å ta lappen, selvfølgelig!

Men først må jeg bli sytten da. Jeg hadde egentlig jobb på bursdagen min, og hadde ingen planer om å bytte den bort – siden jeg ikke synes at bursdager er så utrolig spesielle – men Karen mente absolutt at jeg ikke kunne jobbe på bursdagen min. Så da gjorde jeg som storesøster sa, og jobbet i stedet for igår. Så da blir det sikkert fest og moro på fredagen likevel! 

Her har jeg laget en ønskeliste til bursdagen min.. Sånn i tilfelle noen var i tvil om hva de skulle gi meg:


Walk in closet – og gjerne noen nye klær til å fylle det med! Dette var det beste bilde jeg fant på google, men jeg vil helst ikke ha innredningen i denne brune fargen. Kanskje i gull med diamanter på kantene?


En sydentur hadde jeg aldri takket nei til!


Ønsker meg selvbiografien til Justin Bieber. Gleder meg utrolig mye til å lese den! Også ønsker jeg meg selvfølgelig selve Justin – realistisk eller ikke ♥


Litt mer realistiske ønsker – kamera, kamerastativ og selvutløser.


En GHD-rettetang, pupper og penger.


Litt blandete meninger og følelser, men jeg kan ikke akkurat si at jeg ØNSKER at det skal bli slutt. En true belieber vil jo at Justin skal være lykkelig, og det vil jeg virkelig! Så hvis Selena gjør han lykkelig, så er jeg lykkelig :) Det både knuser og varmer hjertet mitt å se at de er så fine sammen!


Jeg ønsker meg alle Victoria secret bikiniene, for alle er så ubeskrivelig fine! Og ikke minst kroppene til jentene! Disse bildene minner meg på at jeg må begynne treningen igjen, wuups. Nå er det siste innspurt for å få “den perfekte sommerkroppen”. 

– Hva ønsker du deg til bursdagen din? 

134 kommentarer

Siste innlegg