Påsken

Hei dere! Da var jeg endelig kommet hjem fra hytta etter litt for mange dager på landet uten PC-lader og min daglige dose stalking av Justin Bieber, Facebook, Twitter, blogg osv. Helt grusomt hvor avhengig man er av internett – ingen tvil om at halve sosiallivet i dette århundret foregår over nett. Har også vært helt oppgitt over bloggen den siste tiden. Den ene dagen har jeg ikke hatt blogglyst i det hele tatt, mens når jeg først har hatt noe jeg ville blogge om, har jeg ikke hatt tid eller internett. Har for første gang hatt tanker om å bare slutte og blogge. Når bloggen skal være så halvhjertet og nedprioritert er det ikke noe vits. Men slapp av, skal ikke slutte med det første. Har bare hatt en dårlig periode!

Kom riktignok hjem for ganske mange timer siden, men øynene bare gled igjen med en gang kroppen møtte senga. Så nå skal jeg pakke ut, rydde litt, finne klær til i morgen, spise, kanskje se en film, dusje og sånn, før jeg må prøve å legge meg igjen. Back to life! Føler virkelig ikke for å begynne hverdagen igjen, men heldigvis er det ikke lenge igjen til sommerferien, wiii 😀 Nå er det siste innspurt på skolen, folkens! 


Ferien min startet med masse jobbing, før jeg tok meg en snartur til Lyngen for å besøke Mariell. Ble en liten fest på kvelden etter revyen, men jeg tok det helt rolig siden jeg hadde ligget syk dagen før.


Mabruuka var ikke helt tilfreds med å være på landet.. Bokstavelig talt!


Kjolen – som er den samme som jeg har på meg i headeren – er fra Bik Bok, øredobbene og flettebelte er fra H&M.


Mariell ble så lei av å ha clipsene i håret, så hun festet de heller i øyenbrynene. Mye mer behagelig, og ikke minst kledelig!


Så var jeg hjemme en snartur før jeg dro på hytta. Og da hadde jeg Elenor på overnatting ♥ Vi tok sikkert 200 bilder den kvelden, men sånn ca ingen av de ble vellykket. Vel, for å si det slik, dere ser jo hva jeg valgte å legge ut på bloggen.


Resten av påsken har jeg bare ligget i sengen på hytta og hørt på Justin Bieber. Også har jeg faktisk sett en av de beste filmene jeg noensinne har sett!! Skal fortelle om den i morgen, for husker ikke her og nå hva den het. Men seriøst, om dere har sett “Taken”, og likte den, så vil dere ELSKE denne! 

– Hva har dere gjort i påsken? Fortell meg 🙂

57 kommentarer

Siste innlegg