Kjæreste!?

Denne helga har vært litt annerledes, for har faktisk vært sammen med KJÆRESTEN min. Herreguud så uvant å skrive akkurat det ordet.. Veldig uvant, rart og litt skummelt for meg, men det føles veldig fint. Min aller første kjæreste faktisk ♥ Æææhh skummelt!! Vet ikke hvordan det er å være kjæreste med noen, men det kommer sikkert til å gå bra (håper jeg). Eneste jeg vet er at jeg har det veldig bra akkurat nå, skal nyte det og bare håpe på det beste.  

Vegard har bursdag på tirsdag, men hadde familiebursdag i dag. Da fikk jeg møte storesøsteren, tanten, onkelen ++ for første gang. Veldig koselig, men litt skummelt også, når man vil gjøre et godt inntrykk. Men det gikk veldig fint :)

En liten sensurering av etternavnet tror jeg kan være nødvendig! Haha Vegard bare “ser jo ut som at æ blir i et forhold med Warvik” (han til høyre). 


Nå skal jeg gjøre litt husmorting som å rydde, ser jo faktisk aldri bra ut her. Kjenner blogglysten er på vei tilbake på ordentlig, og Vegard maser faktisk hver dag om at jeg må blogge, haha.. Helt perfekt kjæreste!

121 kommentarer

Siste innlegg