Bortskjemte? Neida.

Fri fra skolen i dag igjen, siden lærerne har planleggingsdag. Digg, digg diiigg! Men hadde kjøretime halv 12 i dag, så måtte opp for det om. Synes det er kjempegøy med kjøretimer, for da vet jeg at lappen nærmer seg. Har ikke ord for hvor befriende det skal bli å få lappen, irriterer meg at jeg har utsatt det så lenge, men har faktisk ikke følt det ekstreme behovet før NÅ som jeg bor alene og buss bare blir mer og mer slitsomt å ta. Buss liksom, hva er det. 

Skal heller ikke ut i helga, bare trene og spise ordentlig, tenkte jeg. Prøver jo å holde det litt rolig med partylivet, men neste helg er det bursdagsfeiring av fine Amalie, så da blir jeg sikkert å ta den helt ut når jeg først drar ut. Alkohol er jeg uansett så jævlig lei av, vil heller finne meg en kjæreste jeg kan kose meg med i helgene, spise og trene med. Hadde vært fantastisk, men lettere sagt enn gjort. Jeg er jo verdens vanskeligste kjærring på kjærestefronten. Muskler er seriøst det fineste jeg vet, så om jeg skulle ha funnet en gutt UTEN hadde jeg sikkert bedt han om å komme tilbake etter x-antall timer på gymmet. Er jeg slem?


Skulle egentlig ha treningsfri i går, men klarte jo ikke å slappe av, så kjørte ei kjapp beinøkt i går med dyype knebøy, leg curl, strake mark, bulagrske utfall og abductor-maskin. Kjentes godt og svetten rant som en svamp. 

Etter trening lå jeg sånn her på badgulvet i sikkert èn time:

Sliten, trøtt og grinete mens jeg maste på at Therese som er syk stakkars, skulle lage meg mat. Haha, så der lå vi begge to og skreik litt. Så vi fant jo ut at en kokk måtte ringes, så Kokk-Otto og assistent Magnus kom kjørende, omsider etter litt masing. 


Herlig syn, eller hva?


Fikk servert kylling (perfekt krydret med litt salt, pepper og karri, nam), ris, brokkoli, agruk og paprika. Var så foodorgasme at jeg tror jeg ble forelsket i Otto. Han er faktisk kokk på ordentlig, så han kan få lov å komme på besøk oftere. 


Hahaha, herregud. Gutter altså xD


Ei syk og ei sliten jente


Tjukketryne som skal prøve å se pen ut for snapchat med snusen under leppa. Ja digg. 

31 kommentarer

Siste innlegg