Sunnheten selv

God morgen!

Vi har ingen mat i huset, så frokosten min ble utrolig sunn og innholdsrik:

Pistajis♥ Jeg er ikke akkurat sunnheten selv, men nå kjenner jeg at kroppen har fått nok av alt det usunne den har fått tilført i ferien. Har gått mye i burgere, chips og pølser. Har en stygg mistanke om at jeg har gått opp et par kilo, men det er ikke så veldig mye å bekymre seg over. På mandag skal jeg begynne å trene for fullt og få et nogenlunde bra kosthold. Ser frem til det!

I kveld er planen å dra på telttur sammen med Therese, Catarina og Johanne. Men været er foreløpig ganske drit, så får se hva som skjer. Er ikke stoka på å sove i naturen hvis det blir regn og 10 minus.

Om det ikke blir oppholdsvær, tror jeg det heller blir en pleiekveld. Noe som er høyst nødvendig. Litt ettervekst, bryn og vipper kunne trengt seg litt oppfriskning. Også tryne mitt!! Har faen fått kviser. Æsj!

Har gått snart i tre uker uten sminke, så nå skal jeg gå på bade å dynke trynet i brunkrem og maskara. Så skal jeg ringe å prøve å vekke Therese å få henne med til byen en tur. Skal legge ut litt av innkjøpene fra Stockholm før jeg suser, om jeg rekker.

16 kommentarer

Siste innlegg